Metalo Vaisių Rinkėjas, Sodo, Sodo Obuolių Persikų Aukštos Medžių Skinti Įrankiai Vaisių Catcher Surinkėjas, Sodo Įrankiai,

€7.88

-25%

€10.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vaisių rinkėjas įrankis, filialas genėjimo įrankiai, sodo įrankis, sodo sodinimo įrankiai, vynuogių paspauskite, ausies tweezer, kolektorius vaisiai, sodo lopper, 35mm filmas, plastikinis smulkintuvas.

Naudokite šį vaisių rinkėjas,jūs galite pasiimti vaisių be laipioti laiptais, o ne vaisius arba medį žalą.

Plonas, lengvas, patogus ir darbo taupymą, labai praktiškas Naudoti dantų žiedo sumažinti vaisių žemyn ir surinkti juos į maišą.

jis gali būti naudojamas išsirinkti labiausiai vaisių, didelės ar mažos, minkštos ar kietos odos.

jis tinka namo, sodo, parko, ūkio, sodo ir pan.

Tai puikiai tinka skinti beveik visus vaisius, kurie auga ant medžio, ir krepšys gali turėti kelias vaisių tuo metu, Pagrindinės Funkcijos

LENGVA NAUDOTI - Įdiegti vaisių skynimas priemonę, dėl pratęsimo stulpų ir naudoti dantų žiedo sumažinti vaisių žemyn, surinkti juos į vaisių rinkėjas maišelį.Skinti vaisiai be lipant kopėčiomis, jokių vaisių ar medis žalos.

LENGVA PASIIMTI VAISIŲ -- vaisių rinkėjai be lipant kopėčiomis, jokių vaisių ar medis žalos.Tinka skinti apelsinų, kriaušių, nepadorumas, persimonai, riešutų, mango ir pan.

NEŠIOJAMŲ IR KEIČIAMŲ MAIŠŲ Loopers su Keičiamomis Maišelį, pavyzdžiui, žvejybos tinklas, išaugintų vaisių patogiai patenka į.Lengvas ir nešiojamas lengva pasiimti vaisių nuo žemės be raumenų įtampą.

PATIKIMĄ APTARNAVIMĄ : Mes siūlome jums patikimas aptarnavimas po pardavimo.Jei turite klausimų apie mūsų produktus ar kokių nors problemų su savo paketus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

PARAIŠKA - Vaisių skinti tik galva (ašigalio nėra įtrauktas), tinka namų, sodo, parko, ūkio, sodo ir pan.Didžiosios derliaus skynimo priemonė, sodo darbuotojams.

MEDŽIAGA - Metalas dantims ir medvilnės, nailono krepšys, kuris yra gerai padaryta siekiant sumažinti stiebai be kraujosruvos savo vaisių.išaugintų vaisių yra patikimesnės.Specifikacija

Medžiagos

Geležies ir audiniai

Gaminio Dydis

Skersmuo: 14cm/16cm, Gylis krepšys: 20cm

Pakuotės Turinys

1 x Vaisių Rinkėjas Krepšelį Pastaba

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodoma nuotrauka.

Genėjimo Įrankis Tipas Universalios Žirklės
Medžiaga Metalo
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas isfriday
Sertifikavimo Nėra

Panašūs produktai