Pagrindiniai Saugojimo Fender Blues Guitar Pultelio Laikiklis Dėžutė Jack II Stovo 2.0 Elektros Klavišą Stovo Vintage Stiprintuvas, Raktų Žiedas

€5.28

-19%

€6.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gitara skaidrių, savininkas klavišą sienos, minimalistinės piniginės, raktų pakabukas langelį sienos, fenderis gitara dirželis, amp stiprintuvai, gitara styginių veiksmų gabaritas valdovas matavimo įrankis, byla gitara sunku, raktas laikiklio, raktų pakabukas kultūrizmo.

DROPSHIP & URMU CSV SEIVICE:

1. Mes paramos Dropship paslaugų, mes galime dirbti urmu CSV/Excel " 2. Visi mūsų produktai yra sandėlyje ir kai kurie produktai gali dirbti daugiau nei 1000 užsakymų per dieną. 3. Sparčiausiai gali būti siunčiami per 24 valandas, kai užsakymai gali trukti 48 valandas (nes mes ne darbas savaitgaliais) 4. Mes naudojame E-paketinio, China Post, Jntprojektai.lt Cainiao, SF Express, Yanwen ir kitų logistikos, ir mes taip pat galime suteikti jums greičiau logistikos pagal jūsų pageidavimus! 5. Mes laivas į JAV, jungtinė karalystė, CA, AU, NL, BR, FR, ES labai greitai greičio 6. Mes rinkinys rinkinį pagal jūsų reikalavimus, ir nekils jokių reklamų, QR kodus, ar reklaminę informaciją, o, patvirtinantis, kad produktas yra neapgadinta, siekiant užtikrinti, kad jūsų klientai gautų tenkinantį paketą.

Lengva įdiegti

Fender Jack Stovo ateina su paslėpta sieninis laikiklis ir aparatūrą, kuri leidžia montuoti vėjas.Jūs turite savo raktus kabo po 5 minučių!

Autentiškas Gitara Plug Keychains

Fender Jack Stovo ateina su 4 gitaros plug keychains, stilizuoti su portretų Fender logo.Tai ne tik labai pakabinti savo raktus, bet daro pareiškimą, parodydamas savo meilę muzikai.

Yra viskas, ko jums reikia pakabinti savo raktus kaip rockstar

Nuimkite galinį montavimo plokštė pasiekti savo 4 keychains, sieninio montavimo rinkinys, ir instrukcijos.

Pakuotė:

4 Fender gitara plug keychains 1 Sieninis laikiklis 1 Sienos montavimo aparatūros komplektas

F Logotipu Turėtojas

M Logotipu Turėtojas

Modelio Tipas Nėra
Kilmės KN(Kilmės)
2 funkcija gitara keychain
Nėra. Kabliukų 4
Funkcija pagrindiniai saugojimo
Medžiaga PC

Panašūs produktai