3 Pakopa Prieskonių Stovo 3-sluoksnis, Patvarus Prieskonių Butelis Organizatorius Žingsnis Lentynos Organizatorius Virtuvės Prieskonių Butelis Stovi Stiklainis

€14.51

-32%

€21.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: prieskonių virtuvės organizatorius, virtuvės organų, nuolatinis lentynos parduotuvė, prieskonių langelis konteinerio, virtuvės storag, kabineto indų džiovykla, lentyna prieskonių, virtuvės organizatorius ir saugojimo sandėliukas, sukasi aštrus stovo, krepšelis virtuvė.

Savybės:

1. Spice rack organizatorius kabinetas galima reguliuoti, kad tilptų daug sandėliukas ir kabineto dydžio, jūs galite sudėlioti apatinio stovo pagal aukštojo stovo, kad tilptų savo spintos ar juos naudoti kaip dvi atskiras prieskonių laikiklis, du skirtingi mažoms erdvėms, sumažinti švaistomi erdvės, bet virtuvės spintoje.

2. Jokių Surinkimo Universalus Erdvės Taupymo Spice Rack: 3 pakopos spice rack gali būti perkeltas ir į bet kur, ne tik prieskoniai, sandėliukas prieskonių organizatorius gali sandėliavimo savo kosmetika, vidutinio dydžio medicinos buteliukų, nagų lakas, ir kt.Jūs galite naudoti šią Sandėliukas spice rack iš virtuvės, vonios kambario, arba ten, kur norima kambario jūsų namuose.

3. Lengva Prieiga Be Nukristi: Prieskonių buteliai poilsio butas akies paviršiaus, šios virtuvės countertop spice rack ir kiekviena pakopa yra apsauginiai turėklai išlaikyti pagardai nuo kritimo, ne daugiau praliejimas ir nuleisti, kai netyčia guzas juos.Nėra aštrių briaunų, todėl jūs galite mėgautis greitą prieigą prie prieskonių, o jūs virėjas.

4. Laikyti Prieskoniai Organizuoja ir Vizualizuota: reguliuojamo spice rack gali būti padeda jums peržiūrėti visus savo prieskonių ir žolelių mišinys, galite naudoti dvi lentynos, be arba nest ir reguliuoti juos pagal jūsų sandėliavimo poreikius.Pakopų spice rack organizatorius yra puikus sprendimas, norint geriau panaudoti savo brangų virtuvės spintoje ar stalviršio ploto.

5. Platus Naudojimas: Laikykite savo virtuvės spintelių arba sandėliukas tvarkingai organizuota šių funkcinių prieskonių organizatoriai, puikiai organizuoti prieskoniai, sriubos ar skardines, daržovių, padažų ir kt.Saugoti ir tvarkyti prieskonių buteliai, medicina butelių, stiklainių, skardinių, vitaminų ir daug kitų elementų,Naudokite ne virtuvės organizuoti kosmetika, kvepalai, kosmetikos produktus, figūrėlės, ir raštinės reikmenų, kaip jūsų geriausias saugojimo pasirinkimas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: geležis

Dydis: apie 26*26*12.8 cm/10.24*10.24*5.04 colių

Pakavimo Sąrašas:

Stalčiuko*1

Pastaba:

1. Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, produktas turi tam tikrą dydį toleranciją.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas AIHOME
Medžiaga Metalo, Geležies
Funkcija Pakopų Spice Rack
Prašymas Plečiama Prieskonių Lentyna Kabinetas
kiti naudoti Žaislai, Kosmetikos stalčiuko

Panašūs produktai