Atsparus Vandeniui Dviračių Balneliai Apsauginės Dangos Dviračio Sėdynės Paketas Priekiniai Vamzdžio Krepšys Balno Raukčio Galiniai Lietaus

€4.17

-31%

€6.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dviračių padengti vandeniui, dubuo slicer, dviračių apima lietus, dviračių nuoma dangtis, dviračių chainstay, bicycl, dviračių priedai bendrieji, dviračiais pakavimo rėmo krepšys, disko dangtelio dviratį, dviračių dangtis.

Ypatybė:

Puikus dizainas: dviguba siūle su šilumos antspaudas bendras siekiant išvengti vandens ištekėjimo iš siūlės.Lengva padengti visą dviratį, įskaitant ratų.

Patvari apsauga: didelio tankio ir ilgaamžiškumas 190T nylon medžiaga ir PU danga atstumia vandenį ir 40+ UV spindulius, apsaugo jūsų dviratį nuo lietaus, sniego, dulkių, vėjo, saulės sugadinimo ir įbrėžimų.Išlaikyti savo dviratį, kaip naujas automobilių ilgą laiką.

Tinka visų dydžių - L, XL; dviračių (26-29 colių ratai) labiausiai dydžių rinkoje.

Saugos funkcijos: saugos akį, jei ne priekyje, kuri gali užrakinti padangų į dviračių per priekiniai varantys.Į vėjo diržas yra ant nugaros, ir padengti gali būti nustatyta vieta, vėjuotomis dienomis.

Lengva naudoti: elastinga hem už aptemptas tinka.Elastinga hem, siekiant išvengti blokavimo.Skirtas vidaus ir lauko tikslais.

Patogus laikymas: pridėtas drawcord neperšlampamas maišelis yra lengva saugoti.Ji yra taip pat lengva paketą ir atlikti su ja, todėl tai puiki keliavimo priemonė.

Specifikacija:

Medžiaga: 190T

Spalva: Juoda; Juoda Sidabrinė

L 190 * 65 * 98cm, svoris: 300g; dviračių apie 1,7 m ilgio (26 colių)

XL 200 * 70 * 110cm, svoris: 340g; dviračių apie 1,8 m ilgio (29 coliai)

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Dviračių Apsauginis Dangtelis

1 X Saugojimo Krepšys

Dviračių Priedai Dviračių sportas
Dviračių Apsauginis Dangtelis Dviračių Apsauginė Pavaros
Modelio Numeris Dviračių Apsauginis Dangtelis
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai