Kelionių lagaminas Echo Dot 4 "Bluetooth" Garsiakalbį, atsparus smūgiams, Anti-scratch EVA Nešiojamų Saugojimo Krepšys Echo Dot4 Garsiakalbiai

€5.07

-56%

€11.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: echo dot stovėti "pasidaryk pats", aidas kalno, 2 echo dot, Alexa parama, broadlink rm4, echo, alexa, echo dot 1 2, echo dot 3 paramos, ir wifi.

Kelionių lagaminas Echo Dot 4 "Bluetooth" Garsiakalbį, atsparus smūgiams, Anti-scratch EVA Nešiojamų Saugojimo Krepšys Echo Dot4 Garsiakalbiai

Aprašymas: 1. Puikiai tinka: kelionės lagaminą, specialiai sukurta Echo Dot4 nešiojamą belaidį Bluetooth garsiakalbį, todėl nėra reikalo nerimauti dėl prisitaikymo.

2. Didžiulis apsauginis krepšys: Pagamintas iš EVA medžiagos, atsparus vandeniui, atsparus smūgiams ir patvarus, ir gali apsaugoti Echo Dot4 garsiakalbiai ir priedų poveikį ir žalą, taip maksimaliai tarnavimo garsiakalbiai.

3. Unikalaus dizaino apima: Lygus, bet stiprus 360 laipsnių užtrauktukas, galima atidaryti ir uždaryti lengvai.Vidinio akies krepšys yra patogus jums parduotuvės, USB kabelis, ir vidinio turėtojas parduotuvių įkroviklio ar kokio nors kito reikmenys, kuris išsprendžia problemų rasti priedai visur.

4. Lengvas ir nešiojamas: Išorės matmenys: 20*13*11cm.Kompaktiškas, gali būti dedama į kuprinę, jūs galite atlikti šį garsiakalbį su jumis.

5. Lengva nešti: Su patvarus dirželis, gali būti naudojamas kaip rankinės ar pakabinti ant pagalvių sumažinti kelionės našta ir visiškai mėgautis kelionės.

Specifikacija:

Medžiaga: EVA

Pareigos: anti-scratch, atsparus smūgiams, pusiau atsparus vandeniui ir dulkėms

Spalva: juoda, pilka

Dydis: apie 20*13*11cm/7.87*5.12*4.33 į

Taikytinos modeliai: Echo Dot4

Pakavimo Sąrašas:

Saugojimo Krepšys*1

Parama Dropship/Didmeninės
Modelio Numeris Laikymo paketas
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė No
Medžiaga Kita
Elemento Tipas Garsiakalbis Krepšiai

Panašūs produktai