Skaitmeninis Žvejybos Masto Žuvų Lūpų Danga Su Lipnia Juosta Priemonė Nerūdijančio Plieno Žuvų Lūpų Grabber Elektroninių Žuvų Svėrimo Valdymo Įrenginys

€11.27

-25%

€15.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žvejybos replės pesca, žuvų grandiklis, meilė pesca, žuvų kablys, stabdžių jammer, perkrovimo paspauskite, moterų lūpų žuvys, dinamometro ranka, grabber stick, žuvų viliojimo.

Aprašymas:

Skaitmeninis masto žuvų lūpų rankena priima sandarios konstrukcijos, geriau atsparus vandeniui.Su energijos taupymo auto-išjungti funkciją.

LCD ekranas garantuoja, kad galime pamatyti svoris skaityti akivaizdu naktį ar artimosios aplinkos.Uodega yra įrengta maždaug 1m/39in matavimo juostos, liniuotės.

Žuvis lūpų rankena priima tvirtas nerūdijančio plieno medžiagos, iki 50lb/25kg apkrova, tinka tiek šviežių, tiek ir sūraus vandens.

Patogus, patvarus, ABS rankena suteikia stipresnis trinties siekiant užtikrinti, kad produktas bus ne slydimo iš rankų.Ateina su reguliuojamo nailono riešo dirželis, lengva nešiotis.

Puikus įrankis greiferiniai ir svorių žuvys.Lengva naudoti,Tiesiog paspaudus mėlyną mygtuką, kad atidarytumėte skaitmeninės skalės.

Techniniai duomenys:

Prekės pavadinimas: Skaitmeninis Žvejybos Mastas

Spalva: Juoda

Medžiaga: S tainless plieno, ABS

Baterijos tipas: 2 x AAA tipo baterijos(yra komplekte)

Pastaba:

- Ten gali būti šiek tiek klaidų dydį, rankinis matavimas.

- Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus parametrų, prašome suprasti.

Pakavimo sąrašas

Komplektą sudaro:

1 x Skaitmeninis Žvejybos Mastas

1 x 2 x AAA tipo baterijos

Tipas Žuvis Su Šlapia Danga
dydis Length 31cm
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Modelis Skaitmeninis Žvejybos Mastas
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai