1Set Negyvas Odos Peilis Kojas Pedikiūro Įrankių Rinkinys Su Reikmenys Sunku Kaliaus Valiklis Priežiūros Negyvas Odos Peilis Pedikiūro 2021 Priežiūros F E1A7

€0.84

-28%

€1.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: staklių peiliukai koja, account genshin, 10 ašmenys koja, dokidoki, ans pedikiūro kėdė, versas pedikiūro kėdė, pėdų priežiūra, kojų grandiklis, epizodas pedikiūro kėdė, porų pėdų odos priežiūra.

Ypatybė:

Pastaba: kiti priedai neįtraukiami.

100% nauja kokybė

Specifikacija: 1 pedikiūro peilis + 10vnt peilis

Spalva: žalia, šampano, aukso, geltona, juoda, balta

Dydis: 170*35mm

Funkcija

1. Sklandžiai kojų: Švelniai pašalinti negyvas odos ir grubus odos, padaryti jūsų kojos sklandžiai ir lenkijos nagai, sumažinti kietas ir krekingo odą, ir jas sklandžiai, sveiką ir šviežią.

2. Aukštos kokybės ir patvarių medžiagų: pagamintas iš viršaus nerūdijančio plieno ir plastiko, lengvas, patvarus ir paprastas naudoti.

3. Taupykite savo laiką ir pinigus: Su šiuo pedikiūro rinkinį, nereikia nagų salonas, taupant laiką ir pinigus!Jūs galite juos naudoti sau ar savo šeimai, tinka visiems.

Pastabos:

1. Rankinis matavimo paklaida yra 2-5g.Prašome don ' t mind savo pakeitimo.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Aš esu labai labai dėkingas jums!

3. Prekės KODAS spalva yra produkto spalva

Pakuotė:

1 * Negyvas odos peilis kojų

10*Ašmenys

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Tipas Ranka, Koja Failų
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Lanthome
Maitinimo Šaltinis elektrinis
dydis --
Modelio Numeris --
Elemento Tipas Pėdų Priežiūros Priemonė

Panašūs produktai