Bmw greičio apribojimo Informacija SLI Emuliatorius skirtas BMW NBT Modifikavimas NBT F3/F5/F7/X5/x6

€32.00

-50%

€64.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bmw f20 sli emuliatorius, bmw emuliatorius cic, bmw canbus emuliatorius, mercedes-benz emuliatorius, bmw e60 emuliatorius, oro pagalvių bmw emuliatorius, bmw cas emuliatorius, bmw emuliatorius jutiklis, emuliatorius bmw tapon, nbt evo bmw emuliatorius.

tai ne paramos Bkombi !!!!!!!!!!!!!!!

BW F3/F5/F7/X5/x6 Serijos Greičio apribojimo Informacija Emuliatorius Šis Emuliatorius naudojimas ekrano apriboti duomenų įtvirtinti navigacijos žemėlapių dėl kasetinių ir head up display (HUD).Automobilių platesnės taikymo srities prietaisų skydelis 6wa/6wb Originalas 12 Pin in/out jungtis.Įsitikinkite, kad BMW žemėlapį plotas yra greičio ribojimo informaciją (SLI) Ne " įjunk ir dirbk!Kodavimas reikalingas po įdiegimo.

Specifikacija:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės

Svarbi Pastaba: produktas turi būti įdiegta profesinės inžinierius , mes ne pateikti išsamią instrukciją.Prašome įsitikinkite, kad žinote, montavimas, prieš užsakant.Produkto nepriimkite pakeisti, išskyrus kokybės problemas.(klaidingas grąžos norma mažiau 0.01%)

Vežimas

Mes laivas EMS,DHL,UPS,Kinija paštu ir t.t. 2-3business dienų

** EMS paprastai trunka apie 6-13days,daugiau ar mažiau .jei nuotolinio regione,ji bus šiek tiek ilgesnį laiką;jei dėl pirkėjo užsakymą priežasties,ji bus šiek tiek daugiau laiko.

** DHL,UPS, paprastai trunka apie 4-6days,daugiau ar mažiau .jei nuotolinio regione,ji bus šiek tiek ilgesnį laiką;jei dėl pirkėjo užsakymą priežasties,ji bus šiek tiek daugiau laiko.

**Kinija paštu trunka apie 15 iki 25 dienos,daugiau ar mažiau .jei nuotolinio regione,ji bus šiek tiek ilgesnį laiką;jei dėl pirkėjo užsakymą priežasties,ji bus šiek tiek daugiau laiko.

Garantija

galite grįžti mus už naujas prekes, jei prekės, kad gavote negali dirbti ar kitų klausimų

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas SHIHAIJUXIN

Panašūs produktai