Varpos Dulkių Siurblys Suaugusiems Varpos Didintuvas Žaislas Extender Sekso Erekcija Treneris Sekso Žaislas Vyrams Varpos Siurblys Penisplus Siurblys

€20.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: varpos siurblys vand, vyrų varpos plėtros, vribrator varpos siurblys, Lytis, uzar varpos siurblys, suaugusiųjų, suaugusiųjų penis extender enlargement, elektros varpos siurblys, varpos kamščiatraukis, etiger penisplus.

1.1 Kas yra penis siurblys?

varpos siurblys yra vienas iš kelių nondrug gydymo erekcijos disfunkcija (ED), kuris taip pat yra naudojamas kaip penisplus.Šie prietaisai gali būti gana lengva valdyti.Svarbu, kad jūs imtis atsargumo priemonių, tačiau, kaip šiek tiek žalos rizika arba šalutinis poveikis nuo netinkamo naudojimo.

Kokia yra nauda iš varpos siurblys?

Jei eksploatuojama teisingai, yra keletas pavojų, kai naudojant varpos siurblys.Jis gali būti naudojamas taip dažnai, kaip jūsų organizmas reaguoja į gydymą.Kai kurie vyrai gali būti suteikta galimybė naudoti vieną kelis kartus per dieną, o kiti gali prireikti jį naudoti rečiau.Svarbu, kad jūs atidžiai sekite instrukcijas, kad ateis su siurbliu.Per daug oro slėgio vamzdis gali pakenkti jūsų varpą.Be to, yra tikimybė, lengvas kraujavimas pagal jūsų odos paviršiaus.Kad gali palikti mažos raudonos dėmės, arba petechiae, ant varpos.Nes pobūdžio prietaisą, jį atima, kai spontaniškai dėl seksualinės susidurti.Kai kurie vyrai ir jų partneriai gali jaustis nepatogiai ar nepatogu naudojant varpos siurblys, ypač pirmojo.Kai kurie vyrai taip pat atkreipkite dėmesį, kad erekcija, kartais neturi jaustis, kaip įmonė, ne varpos pagrindo, kaip ji tolyn iki veleno.

PRODUKTO INFORMACIJA

Produktų pardavimo punktus: 1. Neigiamo slėgio varpos plėtros, veiksmingos 6 mėnesius; 2.Įmontuotas barometras matavimo, rankinio valdymo, tiksliau ir reguliuojamu slėgiu; 3. Armuoto plastiko statinėse, kurių maksimalus spaudimas 60kg; 4. Pagrindas yra pagamintas iš silikono, kuris yra minkštas ir saugus; 5. Privatumo pakuotės; Produkto kriterijai: 1. Medžiaga: ABS, silikonas; 2. Pareigos: varpos plėtros, gydyti erekcijos disfunkcija; 3. Dydis: 22 * 7cm; 4. Produkto sertifikavimas: CE, ROHS; 5. Pakuotė: privatumo kartoninėje dėžutėje; 6. Ekranas pavadinimas pakuotė: plastiko vamzdelis;

junior

Išplėstinė

2.1 PRIVAČIŲJŲ PAKETAS-NE BLUSH

2.1.1 PAKETU

Čia yra nuotrauka paketą, mes panaudota, dauguma produktų būtų galima supakuoti pripučiami krepšiai ir mailbags, kuri negali būti žinomas neliesti.

2.1.2 INFORMACIJĄ ANT PAKUOTĖS

Ne parduotuvės pavadinimas, nr. sekso žaislo pavadinimas, kiekvienas gaminys bus pavadintas "TPE MASSAGER"

2.1.3 NEREIKIA SKAISTALAI.

Nepadori Nuotrauka No
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija penisplus
Medžiaga Silikono
Seksualinio Pobūdžio No

Panašūs produktai