KAPELUS Klasikiniai vyriški Poliarizuoti Akiniai nuo saulės Vyrų Metalo Storio Krašto Akiniai nuo saulės Thom UV 400 Akiniai nuo saulės

€4.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vaikai poliarizuoti akiniai nuo saulės su uv 400, tapetai iš new york, vyrų tomas ruda, nuk, niujorko dangoraižį siena lipdukas, rėmas šviesolaidinių, vyras, colnels akiniai nuo saulės, tomas ruda vyras, alavo akiniai nuo saulės.

-UV400 APSAUGA, AKINIAI nuo saulės - Tai aikštė akiniai nuo saulės gali blokuoti 100% kenksmingų UVA, UVB spindulius, apsaugo jūsų akis nuo ilgalaikio UV spindulių žalos.Didelės raiškos Objektyvas Suteikia jums Fiziniai ir Aiškios Vizijos, ir išlaikyti savo akis sveika.

-STILINGAS DIZAINAS - Tai stilius, forma atrodo puikiai ant kiekvieno veido formos.Paprastas ir kompaktiškas dizainas daro mūsų rėmeliai atrodo labai stilingas ir prabangus.Jis tinka, kuriame savo unikalus ir cool požiūris į gyvenimą.

- Idealiai tinka kasdien dėvėti, šie vintage akiniai nuo saulės moterims/ vyrams atnaujinama su tonuotą, veidrodinį lęšių, ir suapvalintos formos mados jaustis.

--Patarimai:

Naudoti vandenį valyti objektyvą.Nenaudokite cheminių medžiagų, tokių kaip alkoholis ar ploviklių, nes tai gali sugadinti objektyvą.

Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis , mes suteiksime geriausias po pardavimo paslaugos jums.

Stilius Ovalo formos
Lenses Optical Attribute VEIDRODIS, Gradient, Photochromic, Anti-reflective, UV400
Lens Width 56mm
Sertifikavimo CE
Eyewear Type Sunglasses
Elemento Tipas Eyewear
Lenses Material BLSK
Frame Material Aliuminio Magnio
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Lytis VYRAI
Prekės Pavadinimas KAPELUS
Kilmės KN(Kilmės)
Lens Height 50mm
Modelio Numeris Vyrų ir moterų sporto lauko UV400 akiniai nuo saulės

Panašūs produktai