Cilindrų Žalvario Vaško Antspaudas Antspaudas Senovinių Ugnies Tapybos, "PASIDARYK pats" Vestuvių Kvietimas Svarbius Dokumentus, Asmeninę Žetonų

€1.15

-37%

€1.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: modelis asmeninį spaudą, gaisro puolėjas, logotipas antspaudas, redsail, vaško antspaudas regal, gumos antspaudas, žalvario antspaudas, custom vaško antspaudas, rašiklis pilot, japonijos gumos antspaudas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: auksą, padengtą žalvario spausdinimo galvutė

Dydis: 45mm/1.77" (iš viso galvos ilgio ir rankena), (mažas antspaudas) 12mm/būti 0,47", (didelis antspaudas) 15mm/0.59"

Tipas: 12mm/15mm

Pakuotė: plona balto popieriaus langelį

Taikoma kartų:

1. Muitinės, saugumo, bankų, draudimo, teismų ir kitų padalinių, taip pat pakavimo kovos su klastojimu tabako pramonėje, pakavimo kovos su klastojimu vyno pramonėje, pakavimo kovos su klastojimu arbatos pramonei ir pakuotės kovos su klastojimu kosmetika.

2. Aukšto lygio klasių amatų ir dovanos, kanceliarinės prekės, dienos poreikius, amatų dovanos, kvietimas.

3. Dėl svarbių dokumentų ir privačių suvenyrai, siekiant išvengti vagystės, taip pat ruonių objektą, sandarinimo vašką ir specialus antspaudas negali būti naudojamas.

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

1 X Vaško Antspaudas Stamp

Naudoti Apdaila
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris Antspaudai
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Standartinis Antspaudas
Rinkinys Tipas No

Panašūs produktai