Automobilių Vidaus Duris Dubenėlį, Padengti Apdaila Decal Apdaila, Automobilių Stiliaus Nerūdijančio Plieno 4pcs/Nustatyti Hyundai Tucson 2021 Priedai

€13.04

-39%

€21.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: hyundai ix35, hyundai i20 led, hyundai santa fe turbo, atveju hyundai odos pagrindiniai, hyundai tucson priedai viduje, automobilis, automobilinis telefono laikiklis hyundai ix35, "hyundai i30 priedai, automobilio pritaikymas priedai, auto interjeras.

Modelio metai: Už hyundai Tucson 2021

Medžiaga: aukštos kokybės, 304 nerūdijančio plieno

Procesas: matinis sidabro ir juodos spalvos šlifuoto titano

Pareigos: anti-scratch, anti-apliejimo, gražus

Poveikis: produktas yra pagamintas pagal originalų automobilio duomenys 1:1, ir neturi įtakos naudoti originalus automobilis.Yra dvipusė juosta ant nugaros.Galite nulupkite reversas ir įklijuokite jį.Prieš įdiegdami programą , originalus automobilis neturi apsaugos.

Savybės: Po įdiegimo, jis yra atsparus įbrėžimams ir dėvėjimuisi atsparios, Ji taip pat gerina klasės automobilį ir atrodo labai stilingas ir gražus.

Jei jums reikia kitų produktų, jūs galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu, mes galime rasti tai už jus, jei jums reikia konsultacijos, prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu, mes džiaugiamės galėdami jums padėti

Mes galime atiduoti sukibimas vykdytojai nemokamai

Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Elemento Tipas Interjero Juostelės
Metų 2021
Elemento Aukštis 0cm
Elemento Plotis 0cm
Prekės Pavadinimas Auker
Modelio Pavadinimas Už " Hyundai Tucson 2021
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
Prekės Svoris 0.3kg
Elemento Ilgio 0cm

Panašūs produktai