Vandens Butelį, 2.2 L Šiaudais Plastikinių Didelės Talpos, Lauko Butelį sporto SALĖ Sporto Turizmo BPA FREE Sporto Buteliai

€5.82

-39%

€9.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sporto buteliai, puodelis su šiaudų, butelis, Silicio, etiketės galonų vandens butelis, burnos skalavimo skystis, smart butelis mažas, metalo galonų vandens butelis, treniruoklių salė, vandens butelių, ford mondeo termostato korpusas.

Kulka Taškų:

1、tik aukščiausios Kokybės Medžiagos: Pagaminta iš aukštos kokybės maisto kokybės plastiko medžiagos, tai vandens butelį, padeda išlaikyti sveiką geriamąjį vandenį įprotis, ir šis butelis yra sutirštės ir drop-atsparus.

2、Leakprroof Butelis: Featuring bauda meistriškumo, šis butelis yra anti-išsiliejimo, todėl nėra vandens ištekėjimo, kai pasuko aukštyn kojom.

3、Didelės Talpos: vandens butelis gali turėti 2.2 litrų vandens, todėl tai puikus pasirinkimas lauko treniruotės.

4、Laiko Žymeklis Dizainas: Featuring laiko žymeklis dizaino, tai vandens butelis tinka matuoti savo kasdienį vandens vartojimą, norėčiau jums priminti, sustabdyti hidratuotas ir gerti pakankamai vandens per dieną.Puikus įrankis, kad padėtų pasiekti savo tinkamumą tikslų, svorio ir palaikyti gerą formą.

5、Lengva Laikyti: Lengva laikyti, kompaktiškas ir neslidžios, praktiškai butelis, siekiant padėti išlaikyti hidratuotas, jei naudojasi.

Techniniai duomenys:

Produkto talpa: 2.2 l

Gaminio medžiaga: aukštos kokybės maisto kokybės plastiko

Pakavimo Sąrašas:

2.2 L Gradiento Spalvos Vandens Butelis*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Sertifikavimo MPT
Drop laivyba/Didmeninės Parama
Funkcija BPA Free
Pavadinimas Didelės Talpos Sporto Butelis
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga aukštos kokybės maisto kokybės plastiko

Panašūs produktai