Mielas Duonos Gabaliuką Pagalvę Pliušinis Žaislas Vaikams, Suaugusiems, Namų Dekoro Pertraukos Plauko Cusion Pagalvę Tikroviška Minkštos Lėlės Mergaitėms Dovanų

€3.36

-52%

€7.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: seashell pillow case, duona pagalvėlė, maisto pliušinis žaislas, pliušinis žaislas, minecraft žaislas, dekoro pagalvė, pagalvė žaislas, maži aštuonkojai pliušas, kawaii aštuonkojai, "emoji" pagalvė.

Kūrybos Pjaunamos Duonos Pliušas Pagalvės Minkštos Užpildytas Kūdikių Ilgai Duona Pagalvė

Funkcija:

M aterial: paviršiaus medžiagos " S &.Gera, tik plauti rankomis šviesos muilas ir šaltas vanduo, visa pripildyta aukštos kokybės medvilnės, minkštas ir patogus.

Tai puikus gabalas skrudinta duona Pliušinis bus supakuoti į vakuuminiai maišeliai.Po produkto gavimo, jums reikia imtis jį iš dulkių maišelis, ir tada švelniai bakstelėkite visą pliušiniai žaislai, kad jiems purumo.

Tada jūs pamatysite, kad puikus, pliušiniai žaislai mes apibūdinti.

Puikus dizainas: gabalas dizainas duonos pagalvė yra pilnas emocijų ir išraiškos įdaryti duona žaislas yra labai realus ir užkrečiamas.

Kai jūs žiūrėti į jį, ir šypsena, ir laikykite juos, jums jaustis atsipalaidavęs.

Veido išraiška: dviejų stilių taurę, besišypsantis veidas.Svilėsių duona yra nemalonus.

Pasirinkite savo mėgstamą dydžio ir įvairios emocinės išvaizda papuošti jūsų miegamajame, gyvenamasis kambarys sofos ar išreikšti savo nuotaiką.Padaryti jums jaustis patogiai, kai žiūrint TV ar miegoti.

Puiki dovana pasirinkimas: tai puikus skrudinta duona yra puikus lentyna, į savo kambarį.Nepriklausomai nuo amžiaus, ji vis dar mieliausias ir labiausiai miela dovana vaikams, mergaitėms, berniukams, kūdikių, vaikų, draugų, gimtadienius, vaikų diena, Helovinas, Padėkos diena, Valentino diena,Kalėdos ir t.t.

Jūs galite įdėti jį bet kur jums patinka, pavyzdžiui, miegamasis, automobilis, gyvenamasis kambarys, kepykla, namo, biuro, vaikų darželio lovos, virtuvės, apdailos ir kt.Tai pjaunamos duonos pagalvė yra lengva.

Specifikacija

Spalva: Sekmadienis

Medžiaga: poliesteris

Kiekis: 1

Matavimas: 7X7X2.4 colių(18x18x6CM)

Pakuotės Turinys:

1 x žaislai

Kilmės KN(Kilmės)
Temos TV & Filmo Veikėjas
Modelis Kimštiniai žaislai
Medžiaga MEDVILNĖS
Elemento Tipas Įdaryti & Pliušinis Duona
Funkcija Pagalvės Dekoras Namuose
Įspėjimas No
Amžius > 3 metų
Lytis Unisex
Įdaru PP Medvilnės
Stilius pliušas pagalvės
Modelio Numeris Įdaryti & Pliušas
Tipas Pagalvėlės/Pagalvę

Panašūs produktai