2vnt/daug Automobilių galinio vaizdo veidrodis universalus Vėjo vadovas lietaus ekrano Oro džiovinti lietaus antakių PVC

€3.82

-48%

€7.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vaizdo veidrodis skydelis, vėjo deflektoriai automobilio stogo, galinio vaizdo veidrodėlis, skydelis, stabdžių lietaus automobilį, cowgirl lipdukas, stabdžių lietus automobilių veidrodėliai, mianmaro), amp jungtis rinkinys, veidrodis ekrano, reflektoriai nissan.

Įrengimas įvadas: 1. Prieš įdiegdami programą, atkreipkite nuvalykite dulkes, naftos dėmes ant galinio vaizdo veidrodis automobilio su rankšluosčiu, laikykite jį sausoje vietoje, ir tada naudoti šį produktą, pabandykite suderinti įrengimo vietos į galinio vaizdo veidrodį, ir tada įklijuokite ir ją įdiegti. 2. Įdiekite aplinkoje, kai oras saulėtas, ar temperatūra yra ne mažiau kaip 10 ℃. 3. Nemerkite į vandenį iš karto po įdiegimo, siekiant išvengti, sumažinti tarnavimo laiką. 4. Po įdiegimo, pabandykite paspausti tam tikrą laiką arba kitais būdais užtikrinti nelankstumą.

5. Žiemą montavimas, prašome naudoti plaukų džiovintuvo ar karšto oro ventiliatorius, šilumos 3m klijai, kad visiškai išnaudoti savo klampumo.

Prekės Pavadinimas KAYROKE

Panašūs produktai