Šaldytuvas Dulkių Dangtelį Universalūs Skalbimo Mašina, Viršuje Padengti Namų Puošybai Vandeniui Šaldytuvas Apima Virtuvės Produktai

€2.29

-40%

€3.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ekologinio, bambuko šepetys, pirkėjas, drone rtf, kamera drone sg906, bambuko produktą, bambuko dantų šepetėlis, "pasidaryk pats" tranų rinkinys, rowenta, dulkių maišelis.

Techniniai duomenys: Medžiaga: PEVA Dydis: 130*54cm Svoris: 72g Tipas:Šaldytuvas Apima Pakuotė: 1*Šaldytuvo Funkcijos Apima: --Dydžio mygtukai tinka tik vieną durų šaldytuvai ir skalbimo mašinos.Pagrindinė medžiaga: pagaminti iš aukščiausios kokybės PEVA, ilgaamžiai ir lengvai plaunami. --Naudotis namuose, šaldytuvą, dulkių dangtelis laikyti šaldytuve nuo dulkių! --Gera apdailos ir dulkių įrodymas padengti savo šaldytuvai, skalbimo ir džiovintuvas. --Praktinio :Įrengtas su išorės kišenės laikyti pirštines ir kiti virtuvės reikmenys.Tinka dauguma standartinių skalbyklių. --Prašome įvertinti dydis viršuje jūsų skalbimo mašina ir šaldytuvas, prieš pirkdamas! Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas. 2.Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū už jūsų supratimą.Have a nice day!

Formos Stačiakampio formos
Talpa 200ML
Funkcija Eco-Friendly, Lankstymo, Įžuvinti
Naudoti Įvairenybės
Specifikacija 130*54cm
Medžiaga PEVA
Modelio Numeris Šaldytuvas Dulkių Dangtelį
Forma Pagalvių Suspaudimo Tipas
Tipas Laikymo Krepšiai
Modelis Butas Tipas
Kilmės KN(Kilmės)
Storis 6, viela
Taikomas Vietos VIRTUVĖ
Produktas Apsauga Nuo Dulkių Dangtelis

Panašūs produktai