MTB Hidrauliniai Diskiniai Stabdžiai Nustatyti Kalnų Dviratį Dviračiu Priekiniai Galiniai Stabdžiai su 2-Stūmoklių Apkabos 3-Pirštu Stabdžių Svirtys

€9.26

-43%

€16.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: hidrauliniai stabdžiai galiniai, btt hidrauliniai galiniai stabdžiai, hidraulinių stabdžių ebike, stabdžiai shimano, tektro hidrauliniai ebike stabdžiai, hidrauliniai stabdžiai avid galiniai, stūmoklio shimano, juin tech, dviračių stabdžių svirtis, sankabos svirtis.

MTB Hidrauliniai Diskiniai Stabdžiai Nustatyti Kalnų Dviratį Dviračiu Priekiniai Galiniai Stabdžiai su 2-Stūmoklių Apkabos 3-Pirštu Stabdžių Svirtys

Ypatybė:

26-colių integruota stabdžių svirties cilindras yra įrengtas kaip standartą, kuris padeda išvengti rizikos naftos nuotėkį ir oro įsiurbimo nuo stabdžių svirtelę.Jis yra lengvas dizainas ir graži aplinka.

Dvišalių stabdžių stūmoklio, stipresnis stabdymo jėgos, daugiau kaip stabilus ir patikimas veikimas.

Trijų pirštų papildomas stabdžių svirties yra lengva valdyti, naudoti paprasčiau ir lanksčiau į ekstremalias situacijas.

Aliuminio lydinio stabdžių svirtelę, integruotas cilindrų dizainas, tvirtas plombavimas, sumažinti techninės priežiūros kartus, paprasta ir graži išvaizda, lengvas dizainas.

Trinties diskai yra varomas tuo pačiu metu iš abiejų pusių, ir diskai yra laikomi centre be deformacijos, ir stabdžiai automatiškai grąžinamas į vietą.

Sumontuotos originalios pagalvėlės/clip apsaugų, tai dilimui ir jautri, ir turi stiprią stabdymo savybės.Kiekvieną apkabos, yra įrengtos apsauginės plėvelės.

Specifikacija:

Medžiaga: aliuminio lydinys

Svoris: 325g (priekiniai), 343g (galiniai)

Stabdymo metodas: kairysis galinis, dešinės priekinės

Dydis: A-ramstis 75mm, B-ramstis 51mm

Kūno medžiaga: aliuminio lydinio 6061

Ilgis vamzdelis: 75cm (priekiniai), 135cm (galiniai)

Įeina: 1 X Priekiniai Diskiniai Stabdžiai, 1 X Galiniai Diskiniai Stabdžiai, 1 Pora X Diskiniai Stabdžiai (Pasirinktinai)

Pastaba:

Ten gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones.

Nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas dėl skirtingų menamo šviesos, kampą ir ekrano monitorius.

1 X Galiniai Diskiniai Stabdžiai

1 X Galiniai Diskiniai Stabdžiai

1 Pora X Diskiniai Stabdžiai

1 Set X Priedai

dydis /
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Dviratis
Stabdžių Sistema Stabdžių Linija

Panašūs produktai