Kapojimo Artefaktas Nustatyti, Multi-funkcija Supjaustyti Bulvių, Daržovių, Vaisių Smulkintuvas Slicer Cutter Tarka Namų Virtuvės Tarka Įrankis

€15.02

-31%

€21.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xs paleisti šortai.

Kapojimo Artefaktas Nustatyti, Multi-funkcija Supjaustyti Bulvių, Daržovių, Vaisių Smulkintuvas Slicer Cutter Tarka Namų Virtuvės Tarka Įrankis

Kulka Taškų: 1、sumažinkite kepimo laiką iki 50% ir gauti geriausią rezultatą.Taikyti šį 7-in-1 daržovių cutter, kad jums praleisti mažiau laiko ruošiant maistą.

2、Greita, lengva naudoti, sumažinti savo vaisiai, bulvės ir daržovės greitai ir lengvai į dar griežinėliai, susmulkinti, ir supjaustyti.

3、produktas taip pat yra piršto raštas ir minkšta rankena su gumos norėdami padidinti sverto, o ne slydimo bazę, užtikrina stabilumą.

4、7-in-1 gabalas gali būti visiškai išmontuojamas, apačioje invazija ir nusausinti funkciją, laikymo ir valymo yra patogi naudoti, jums reikia tik nuplauti su vandeniu po naudojimo.

5、Unikalus 7-in-1 multi-purpose virtuvės įrankis.Priemonės apima: slicer, kapoti, spiralinis peilis, su slicer, didelis peilis, mažas peilis ir šiurkščiavilnių malūnas.Taip pat yra rankų apsaugą, todėl jūs galite gabaliuką jį saugiai.

Savybės:

1. Sumažinkite kepimo laiką iki 50% ir gauti geriausią rezultatą.Taikyti šį 7-in-1 daržovių cutter, kad jums praleisti mažiau laiko ruošiant maistą.

2. Greita ir lengva naudoti, sumažinti savo vaisiai, bulvės ir daržovės greitai ir lengvai į dar griežinėliai, susmulkinti ir supjaustyti.

3. Produktas taip pat yra piršto raštas ir minkšta rankena su gumos norėdami padidinti sverto, o ne slydimo bazę, užtikrina stabilumą.

4. Septyni-in-one gabalas gali būti visiškai išmontuojamas, apačioje invazija ir nusausinti funkciją, saugojimas, valymas yra patogi naudoti, jums reikia tik nuplauti su vandeniu po naudojimo.

5. Unikalus 7-in-1 multi-funkcija virtuvės įrankis.Priemonės apima: slicer, kapoti, spiralinis peilis, su slicer, didelis peilis, mažas peilis ir šiurkščiavilnių malūnas.Taip pat yra rankų apsaugą, todėl jūs galite gabaliuką jį saugiai.

Parametrai:

Medžiaga: ABS, plastiko, cutter yra nerūdijančio plieno

Pakuotės dydis: apie 12*12*35cm/4.72*4.72*13.78 į

Pakavimas: supakuota

Naudojimas: storu kapoti, plonas kapoti, gabalas, net gėlių, malūnas, filtras kiaušinio baltymas. (11*11mm) kauliukai, (6*6 mm) kauliukai, vandens filtras, krepšys, rankų apsaugas

Pakavimo Sąrašas:

1* multi-funkcija smulkinimo artefaktas rinkinys

Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris 123
Ašmenų ilgis 170mm

Panašūs produktai