Za palaidinė 2021 ponios pavasarį naujas mados siuvinėjimo balta palaidinė chic ponios ilgomis rankovėmis mygtuką-dekoruoti gatvės atsitiktinis palaidinė

€16.43

-50%

€33.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: trikotažo palaidinė moterims, palaidinė moterims, 2021 mados, klinika suknelė, dali marškinėliai moterims, grand palaidinukės, marškinėliai za, za, moterų za, dg palaidinukės.

Pirkimo pažymi,! 1.Modelio nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio.Kai pamatysite daiktų, pakaba, tai realus vaizdas, kaip ir tai, ką gavote.Dėl apribojimų fotografijos ir neišvengiamų skirtumų monitoriaus, spalvos parodė, negali būti 100%, tas pats ir su tikrąjį daiktų. 2. Tai yra Azijos dydis, prašome ignoruoti žymeklį, ne tik ją pasirinkti iš S/M/L, pažvelgti į išsamią matavimo dydžio stalo ir palyginti su savo kūno dydis gauti tinkamą tinka.Ačiū! 3.Iki mokėjimo, prašome patikrinkite savo pristatymo informacija: adresas, pavadinimas, pašto kodas, telefono numerius ir pan.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

Apdaila Siuvinėjimo
Audinio Tipas Šifono
Audinio kiekis 96% ir daugiau
Modelio Tipas Gėlių
Storis STANDARTAS
Rankovės Stilius Reguliariai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Drabužių Ilgis Reguliariai
Medžiaga MEDVILNĖS
Stilius Atsitiktinis
Amžius Amžius 18-35 Metų
Marškinėliai Tipas Atsitiktinis Marškinėliai
Lytis Moteris
Sezonas Pavasario/Rudens
Prekės Pavadinimas SONDR
Drabužių Modelius Tiesiai
Išleidimo Data Pavasario 2021
Apykaklės O-Kaklo
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris A1211
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Medžiagos Sudėtis Sintetinio Pluošto

Panašūs produktai