Kamufliažas Spausdinti, O Kaklo berankoviai Marškinėliai Suknelė 2020 Moterys Vasarą Paprastas Atsitiktinis Slim Mini Apvalkalas Suknelė Moterų Mados Vestidos

€7.57

-29%

€10.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bodycon mini suknelė, armijos spausdinti suknelė, aukso nosinė, vyras karinės suknelė, grupė suknelė paprasta, dresss moterims, puošnios marškinėliai suknelė, paprasta suknelė etsy, korėjos apranga moteris, maskuojantis veido vasaros.

Prekės: Moterims suknelė Dydis: S M L XL Modelis: gėlių spausdinti palaidinė Parama: Didmeninė Prekyba & Dropshipping Пункт: женское платье Размер: S M L XL Выкройка: блуза с цветочным принтом Поддержка: Оптовая и Dropshipping

Apie Dydį: 1. Azijos dydžiai 1 2 dydis yra mažesnis nei Amerikiečių ir Europiečių. 2. Prašome patikrinti dydžio diagramos, atidžiai prieš perkant prekę, jei jūs neturite žinoti, kaip pasirinkti dydį, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo. 3. Prašome palaukti 2-3 cm skirtumai dėl rankinis matavimas. (1 cm = 0.39 colių, 1 colis = 2,54 cm) 4. Pasirinkti didesnio dydžio, jei jūsų dydis yra tarp dviejų dydžių.Apie Spalva: Kaip jūs žinote, skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai.Faktinis prekės spalva gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

О размере: 1. Азиатские размеры на 1 на 2 размера меньше, чем у европейцев и американцев. 2. Пожалуйста, проверьте таблицу размеров перед покупкой товара, если вы не знаете, как выбрать размер, пожалуйста, свяжитесь с нашей службой поддержки. 3. Пожалуйста, подождите до 2-3 см разницы из-за ручного измерения. (1 сантиметр = 0,39 дюйма, 1 дюйм = 2,54 см) 4. Выберите больший размер, если ваш размер между двумя размерами. О цвете: Как вы знаете, разные компьютеры по-разному отображают цвета. Фактический цвет элемента может незначительно отличаться от следующих изображений.

APMOKĖJIMAS: Prieš pateikiant užsakymą, prašome patvirtinti duomenis su mumis, jei turite įsakymą apie produktą.Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas po užsakymo, jei įmanoma.EKSPEDICIJA: 1. Pasiruošimo laikas: Mums reikia 3-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų numberous užsakymus kiekvieną dieną. 2. prašome patikrinti, ar jūsų adresas, jei norite rašyti Jntprojektai.lt, jei norite pakeisti prieš siunčiant juos, nbspNbspPlease pastaba mums naują adresą. 3. atsiprašome, kad P. O. Dėžės ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti suteikta.PASTABA: Jei pasirinksite nemokamas pristatymas parinktį, jūsų užsakymas bus pristatytas tiesiai į namus tik vieną kartą, ar jis atkeliaus į jūsų vietos pašto, kad jums reikia turėti savo sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS rinkti savo daiktus.mes jus informuosime, iš karto, kai jūsų paketas buvo išvežti.APMOKĖJIMAS: Prieš оформлением užsakymo, prašome patvirtinkite, kad detales su mumis, jei turite užsakymą apie produktą. Prašome sumokėti per 3 darbo dienas nuo užsakymo, ir, jei tai įmanoma. EKSPEDICIJA: 1. Laiko pasirengti: mums reikia 3-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug užsakymų, kiekvieną dieną. 2. prašome patikrinti, ar savo adresą, kai rašote į Jntprojektai.lt, jei jūs norite pakeisti, prieš siųsdami juos, prašome, pažymėkite mums naują adresą. 3. suteikiame atsiprašome, kad P. O. Dėžutes ir karinės adresą (АПО, ФПО) negali būti teikiama. PASTABA. Jei pasirinksite variantą nemokamas pristatymas jūsų užsakymas bus pristatytas tiesiai į jūsų namus tik vieną kartą, ar jis bus išsiųstas į jūsų artimojo el. pašto skyrius, todėl jums reikia turėti savo sekimo numerį ir asmens identifikatorius, pasiimti savo prekes. mes jus informuosime, iš karto, kai tik jūsų paketas buvo išsiųstas. Jei jūs pasirenkate "express" pristatymas, būtinai palikiteсвой контактный номер, это необходимо для экспресс-доставки.Jei pasirinksite express pristatymas, prašome įsitikinkite, kad palikti savo kontaktinį numerį, tai yra būtina express pristatymas.

Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Stilius Paplūdimio Stilius
Amžius Amžius 18-35 Metų
Talėja imperija
Prekės Pavadinimas Livai mergina
Sezonas Vasaros
Medžiaga Poliesteris
Siluetas Apvalkalas
Iškirpte O-Kaklo
Modelio Numeris ZC3020
Suknelės Ilgis Virš Kelio, Mini
Apdaila Nėra
Modelio Tipas Kietas
Lytis Moteris
Rankovės Stilius Reguliariai

Panašūs produktai