Lovos Kabo Organizatorius Naktiniai Saugojimo Organizatorius Bendrabučio Kambarys Telefono Knygą, Žurnalo Saugojimo Krepšys Turėtojas Lova Kišenės Kablys

€4.03

-28%

€5.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: estetikos kambarys, lovelę saugojimas, laikymo sistemos, sporto krepšyje ir pečių, grilis, sodas, nemokamai kolegijos bendrabučio, dėmesio sienos, šilko vaškas, bambuko langelį žiūrėti, bendrabučio kambario.

Lovos Kabo Organizatorius Naktiniai Saugojimo Organizatorius Bendrabučio Kambarys Telefono Knygą, Žurnalo Saugojimo Krepšys Turėtojas Lova Kišenės Kablys

Savybės: - AUKŠTOS TALPA: saugojimo krepšys apima daug kišenių skirtingų dydžių priekyje arba šone, ir gali laikyti beveik bet kurį elementą.Jūs galite atlikti mobilieji telefonai, knygos, kanceliarinės prekės, užkandžiai, virduliai ir kt.su jumis.

- AUKŠTOS KOKYBĖS: Šį naktiniai organizatorius maišas savybės patvarus drobė ir metalo kabliukai.Tuo pačiu metu, rėmas yra labai tvirtas ir saugus.Taigi, jums nereikės nerimauti, kad jūsų prekės bus rudenį.

--LENGVA ĮDIEGTI: Su metalo kablys, mūsų krepšys lengvai įdiegti 4.1 cm pločio lovos geležinkelių, kėdės nugaros, ir kabineto duris.

--PLAČIAI NAUDOJA: lovos saugojimo krepšys yra įdiegta pusėje, dviaukštės lovos, ir gali tilpti beveik visus elementus.Jie įtraukti knygas, akiniai, žadintuvai, ausinės, ir kt.Todėl jūs galite naudoti ją bendrabutyje, biuro ir virtuvės ar bet kurioje vietoje, jums reikia.

Specifikacija :

--Tipas: Kabo saugojimo krepšys

--Medžiaga: drobė + metalas

--Kiekis: 1

--Spalva: Pilka/Balta

--Dydis: 30 * 11 * 26cm / 11.79 * 4.32 * 10.22 cm

--Neto svoris: 200g / 7.05 oz

--Pakavimo sąrašas: 1 * Kabo saugojimo krepšys

Laikymo Krepšys kabo organizatorius
Modelio Numeris Kambarys organizatorius lova kišenėje
Tipas Kabo Saugojimo krepšys
Medžiaga Drobė
Funkcija Erdvės Taupymo, Lengva kiosko

Panašūs produktai