2021 Naujų Kūrybinių Žibalas Lengvesni Gryno Vario Nunchaku Cigarečių Naftos Fakelas Žiebtuvėliai Retro Ugnies Starteris Dropship Tiekėjų

€9.07

-48%

€17.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dropshipping didmeniniams tiekėjų, nunchuck, herbariumas, didmeninė šalies tiekėjas, kamanas, zippo, metalo nunchaku, rankų darbo lemputė, priešgaisrinės gelbėjimo įrankis, colibri lengvesni dalys.

2021 Naujų Kūrybinių Žibalas Lengvesni Gryno Vario Nunchaku Cigarečių Naftos Fakelas Žiebtuvėliai Retro Ugnies Starteris Dropship Tiekėjų

Visą stebėjimo : Mes pasirinkti saugiausias ir greičiausias transportas kanalo, ir pateikti visą sekimo numerį, kuris gali sekti informaciją, per visą procesą.Suteikti jums geriausias prekybos patirtį.

Spalva: Aukso

Medžiaga: Metalas

Matmenys: 83*10mm

Prekės svoris: 40 g

Naudojimas: Žiebtuvėlis/ Collection/ Cool dovana draugui/ Apdaila /Lauko priemonė

Dropshipping : Taip

Didmeninės : Taip

Komplektą sudaro:

1*lengvesnis

Savybės:

1.Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir tiksliojo mašininio apdirbimo, kurio savybės stiprios, tvirtos ir ilgą tarnavimo laiką.

2.Creative statyba ir vėjo projektavimo darbai beveik bet kur.

3.Nešiojamų atlikti lauke, daugiafunkcinis ir lengva valdyti, jis yra geras lauko išgyvenimo, kempingas, žvejyba, žygiai, nuotykių ir kt.

4. Naudojant aukštos kokybės akmenukais, aukštos uždegimo norma, šiurkščios ir vienodai kibirkšties, ir patvarus, o ne lengvai oksiduojasi.

★Mes patikrinti, ar žiebtuvėlis veikia tinkamai transportavimo metu.Kaip tarptautinė logistika yra labai ilgas, jeigu lengvesni neveikia, kai gausite paketą, ar turite klausimų apie šį produktą, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes stengiamės ją išspręsti.Prašome don ' t blogus komentarus atsainiai.Būtume labai dėkingi.

Medžiaga Žalvaris
Modelio Numeris MS34532545
Kilmės KN(Kilmės)
Technics Lakas

Panašūs produktai