Erdvės Taupymo Pakabos Daugiafunkcinis Drabužių Pakabos Nerūdijančio Plieno 6X2 laiko Tarpsnių Magic Hanger Domino Atnaujinta Pakaba Kablys

€3.86

-35%

€6.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pegboard, u pakabos, kablys sienos, nešiojamų erdvės taupymo pakaba, medžiaga stovo, dulkių maišelis, klasifikatoriuje apatiniai pakaba, plonas kelnes pakabos, daugiafunkcinis kabinti drabužius, 0g pakabos.

Apie šią prekę

❤Audiniai rūbams pagamintas iš grūdinto nerūdijančio plieno.Kiekviena kabyklos galite pakabinti 12 drabužių horizontaliai (iki 25 lb.) arba 6 gabalus vertikaliai (iki 30 lb).Jis tinka sunkiųjų žiemos paltai.Tai turi būti spinta organizatorius idealus spinta sistema.

❤Mūsų erdvės taupymo pakabos su eco-friendly chromuotas, saugo nuo dulkių, anti-scratch, 10 Metų Rūdžių Garantija pagal patalpų naudojimo.Išlygintas lanko apvadu dizainas gali apsaugoti jūsų rankų ir drabužių, nebūtų subraižyti.

❤Kiekviena audinio pakaba turi 6 banguoti lizdus, siekiant užkirsti kelią drabužių slydimo.Kablys burną skersmuo yra iki 1,6 cm, kuris gali būti taikomas platesniam spinta spinta juostos.

❤Pakabos, galima sutaupyti 80 proc., spinta erdvėje ir išlaikyti drabužius tvarkingas, be raukšlių.Tai puiki medžiaga organizatorius spinta organizacijos.Jis tinka namų, butų, drabužių prekybos centrai ir kitos ribotą erdvę.

❤Mūsų misija yra pasiūlyti GERIAUSIAS produktų mūsų klientams.Meetu garantijos, kad 30 dienų ne priežastis grįžti, 2 metų kokybės garantiją, kad suteikti jums geriau pirkinių patirties.

Produkto aprašymas Dydis: Pakuotė 20

Vis dar kelia nerimą, apie savo purvinas garderobą?

Ar jums reikia papildomos vietos jūsų spintoje?

Jūs ieškote tinkamas pagalbininkas organizuoti spintos?

Tegul Meetu Medžiaga Pakabos jums padėti!Tai yra magic hanger, kad gali sutaupyti daugiau erdvės jūsų spintoje sistema, ir ji yra eksperto drabužių klasifikacija, kaip gerai!

Prekės Informacija

Gaminio Dydis: 10.5*2.13*3.3 cm

Pakuotės Svoris: 4.1 LB

Medžiaga: nerūdijantis plienas, dengimo procesas

Įpakavimas: 20 X Audiniai Rūbams

Taikymo masto: Butas, Bendrabutis, Drabužių Prekybos Centras

Kodėl Verta Rinktis Mūsų Meetu Daugiafunkcinis Drabužių Kabykla?

Unikalus Dizainas

Meetu medžiaga pakaba yra puiki spinta spinta organizatorius, kurie galėtų veiksmingai padidinti erdvės jūsų spintoje sistemos - taigi jums nereikės mesti savo drabužius, padaryti daugiau erdvės!Ji suteikia puikias funkcijas, ypač tinka spinta spinta mažosioms saugykla, kompaktiškas, butus ir kolegijos dorms, RV ar nameliuose

Stiprus ir Tvirtas

Erdvės taupymo laikikliai yra pagaminti iš aukštos kokybės metalo medžiaga, kuri stiprus ir pakankamai tvirtas, kad būtų užtikrintas saugus ir prabangus spinta organizacija

U-Tipo Didelis Laiko Tarpsnių Medžiaga Organizatorius

1.6 colių lizdas kablys burną, gali kreiptis į platų drabužių spinta juostos.

Tiek Komercinių ir Vidaus

Mūsų magija pakabos gali būti naudojama ne tik namų ūkio, bet taip pat yra tinkamas įrengti kambariai, drabužių parduotuvė ar prekybos centrai.

Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai