Nešiojamų Medicininė Vaistinėlė Lauko Kelionės Pirmosios Pagalbos Rinkinys, Krepšys, Mini Medicinos Saugojimo Krepšys Namų Skubios Pagalbos Rinkinys Tabletes Atveju Gydymo Pakuočių Maiše

€1.54

-52%

€3.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gydytojai medikas krepšys, antikos medicinos krepšys, ultra medicinos krepšys, namų medicinos krepšys, gift packag, paketas, kelionės, para medikas krepšys, krepšys pack, packag, rinkinys medicinos krepšys.

Nešiojamų Medicininė Vaistinėlė Lauko Kelionės Pirmosios Pagalbos Rinkinys, Krepšys, Mini Medicinos Saugojimo Krepšys Namų Skubios Pagalbos Rinkinys Tabletes Atveju Gydymo Pakuočių Maiše

Aprašymas:

Medžiaga: Poliesteris

Svoris: 30G S

L 50G

Bruožai: medicinos maišelis yra pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio medžiagos, storo audinio, išskirtinį ir kompaktiškas, su nedideliu grotelės built-in, kuris gali saugoti vaistus ar mažus objektus, ir gali būti perkeltas aplink ar naudoti namuose ar kelionės.

Paketą sudaro: 1* saugojimo krepšys

Susisiekite su mumis:

1) Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus TradeManager (nario ID ) arba paliekant pranešimus.

2) Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite rasti, kas jums patinka čia ir susidraugauti su jumis.Dėkojame už jūsų paramą!Have a nice day!

Pristatymas Punktas:

1) Mes laivas visus mūsų daiktus visame pasaulyje Kinija paštu, oro paštu , EMS,arba DHL.

2) Laivybos Kinija paštu, oro paštu(svoris yra iki 2 KG )yra nemokamai, dažniausiai trunka 10-30 dienų atvykti.Pristatymas per EMS ,DHL (didelis užsakymą arba svoris yra daugiau kaip 2 kg), bus imamas laivybos mokestis.Tai trunka 5-7days atvykti.Tai gali užtrukti ilgiau dėl vėlavimo muitinės formalumų ar švenčių dienomis, arba oras problema.

3) Jūsų prekės bus siunčiamos iš po svetainė patikrinti mokėjimo per 24 valandas.Į rankas data yra 5-7 darbo dienas.

4) Mes bus išsiųsta jums sekimo numerį, kai mes po savo daiktą, Prašome patikrinti jį ir išlaikyti ryšį su savo vietos biure.

Apmokėjimas:

1) Visi mokėjimo yra apsaugotas sąlyginio Deponavimo, ir visą savo mokėjimo turėtų būti gautas per 3 dienas.

2) Mokėjimo yra išleista tik po to, kai jūs patvirtinti pristatymas.

Atsiliepimai:

1) Kaip jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Taip pat mes tą patį padarys jums artimiausiu metu.Ačiū!

2) Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės, kad jūsų problemą galima išspręsti ir patenkinti savo poreikį.

Savybės Namo saugojimo krepšys
Modelis Trimatis Modelis
Formos Stačiakampio formos
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Laikymo Krepšiai
Specifikacija Other
Funkcija Eco-Friendly
Modelio Numeris medicinos krepšys
Talpa Kita
Produktas Medicininė Vaistinėlė
Forma Trimatis Modelis
Naudoti Kelionės
Storis Kita
Medžiaga Poliesteris
Taikomas Vietos gyvenamasis kambarys

Panašūs produktai