Rankų Darbo Nerūdijančio Plieno Virtuvės Žuvų Iškaulinėjimas Peilis Filet Masalas Peiliai Mėsos Cleaver Lauko Stovykla Cutter Mėsininko Peilis Su Apvalkalu

€3.37

-19%

€4.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nakiri peiliai, pirštu peilis, dizaino peilis, virtuvės knive, pjovimo mėsos, sulenkite peilis, mažas iškaulinėjimas peilis, filė peilis, protingas peilis, nerūdijančio plieno kirvis galvą.

Peilio Tipas:Mėsininko peilis

Žanras:Eco-Friendly

Medžiaga:5Cr15 Nerūdijančio plieno

Punktas Apima:

pasirinkti patys

ilgis: 273 mm

ašmenų ilgis:146 mm

peilio plotis: 50 mm

storis:4 mm

Aukštos Plieno Peilis : Tai iškaulinėjimas peilis yra pagamintas iš mangano plieno, rankenos ir ašmenys yra integruotas be litavimo, kuris yra tvirtas ir patvarus pašalinti skaldytų rankena.

Aštraus Peilio Ašmenys : iškaulinėjimo peilis yra daugiafunkcinis peiliai peilis", kuri yra sukurta profesionaliam programų, tinka pjovimo, dicing, pjaustymas-daržovės, vaisiai, duonos ir mėsos, pridėti jūsų pasitenkinimą ir malonumą virtuvės ir lauke patirtis.

Full Tang Medinė Rankena : Ergonomiška Full Tang rankena gali užkirsti kelią ašmenys patogi rankena ir ne slydimo poveikį.Virtuvės cleaver mėsininko peilis yra puikus grožio ir gerai subalansuoti, nepriekaištingų eksploatacinių savybių šis tvirtas dizainas su gera stiprumas, ilgaamžiškumas.

Tipas 4 Rankų Darbo Žvejybos Filet Masalas Peiliai
3 tipas Mėsininkas Peilius Virtuvės Peilis
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 0017
tipas 2 Universalus Iškaulinėjimas peilis, kepsnių ant grotelių Mėsos Cleaver
Tipas 1 Iškaulinėjimas Peilis
Peilio Tipas Iškaulinėjimas Peiliai
Funkcija Multi-Function
Prekės Pavadinimas JINGWAN
Tipas Peiliai
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Sertifikavimo CE / ES

Panašūs produktai