10vnt Apvalus Plieno Tuščiaviduriai Punch Nustatyti 1-10 mm Odos Amatų Tuščiaviduriai Hole Punch Įrankiai Oda Žiūrėti Juosta Batų Žiedu

€9.34

-26%

€12.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ovalo formos punch, diržas punch, diržo skylės maker, hole punch oda, skylę puncher, oda nustatyti punch, tuščiaviduriai punch įrankis, 15mm hole punch, hole punch, Tuščiaviduriai Punch Rinkinys.

Paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir nemokamai po pardavimo garantija.Medžiaga:Pagamintas iš Aukštos anglies plieno,Tvirtos ir nenuodingos

Metalo turas odos skylę puncher tinka priėmimo piniginės, failo paketai, vinilo ar bet kokių vartotojo oda darbo

Apvalūs tuščiaviduriai punch nustatyti, lengva naudoti, pateikiant tarpiklis hole punch per zoną, kad turi skylę ir paspauskite atgal pabaigoje su plaktuku arba plaktuku

Funkcijos:1.Mūsų Apvalūs tuščiaviduriai punch cutter ateiti su grūdinto anglies plieno, odos tuščiaviduriai punch funkcijų, patvarus ryškumą.

2.Atkreipkite dėmesį, kad vaikams nepasiekiamoje vietoje dėl aštrių šakės tarpiklis cutter perforavimo įrankis.Paviršiaus padengimas alyva užkirsti kelią rūdžių,prašome išvalyti jį, prieš pradėdami naudoti.

Pavadinimas:Odos Amatų Tuščiaviduriai Hole Punch

spalva: sidabrinė

Medžiaga: aukštos anglies plieno

dydis: 1mm 1,5 mm, 2mm 2,5 mm m 3.5 mm 4mm 4.5 mm, 5mm, 6mm 7mm 8mm 9mm 10mm

Pakuotės Turinys:

14*Tuščiaviduriai Punch

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Jntprojektai.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Jntprojektai.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

type10 Odos Perforavimo Įrankiai
type7 Diržas skylių
type6 Tuščiaviduriai Gręžimo Įrankiai
Type4 Punch Tuščiaviduriai Gręžimo Įrankiai
Type2 odos skylę
Type3 odos priemonė
type5 Odos Rankdarbių Puncher
Type9 Odos įrankių rinkinys
type8 "PASIDARYK pats" Oda Rankdarbių Puncher
Kilmės KN(Kilmės)
type1 Plieno Tuščiaviduriai Punch Rinkinys

Panašūs produktai