Naują Atsitiktinis ilgomis Rankovėmis Mygtukai Marškinėliai Dryžuotos Suknelės Mergaitėms, Vaikams Apsirengti Drabužiais 1-6Y

€5.26

-50%

€10.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: guci suknelė mergina, ze mergina drabužiai, vištų mergaičių drabužiai, mergaičių suknelė ilgomis rankovėmis mergaitėms, padangos vaikai, drrsses vaikai, octonauts vaikams drabužių, rg500, mada marškinėliai moterims, mergina ilgomis rankovėmis suknelė rudenį.

Bamblys Mergaičių Vaikai Mados Marškinėliai Suknelė, Ilgas Dryžuotas Marškinėliai !!

Aukštos kokybės ir visiškai naujas 100cm

Pagrindinė Spalva: Kaip Nuotraukoje Parodyti

Naujas Mados Medžiaga: Medvilnės Mišinys Dėmesį plz: Jei jūsų vaikas yra išsipūtęs, rekomenduojame pasirinkti didesnio dydžio, ačiū.Prašome reikšti savo vaikams aukščiu ir dydžio diagramos, prieš perkant/siūlymą.Ačiū.

Pakuotė: 1x Suknelė dydžių lentelė: Dėmesio plz: Jei jūsų vaikas yra išsipūtęs, rekomenduojame pasirinkti didesnio dydžio, ačiū.Dydis Viršūnes Ilgis Krūtinė*2 metų Amžiaus 80 48 cm, 29 cm 1-2 Metus 90 51 cm, 30 cm, 2-3 Metai 100 54 cm 31.5 cm 3-4 Metų, 110 57 cm, 33 cm, 4-5 Metai, 110 61 cm, 35 cm 5-6 Metus yra 2-3cm skirtumas pagal rankinis matavimas.prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę. 1 colis = 2,54 cm Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.Peržiūros:

siuntimo informacija MOKĖJIMO: Prieš pateikiant užsakymą,prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei turite prašymą dėl prekės.Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas po užsakymo, jei įmanoma.VEŽIMĄ: 1.Paruošimo Laikas:turime 6 darbo dienos parengti savo užsakymo pagal mūsų užsakymo kiekis kiekvieną dieną. 2.Prašome patikrinkite savo adresą, jei norite rašyti Jntprojektai.lt,jei norite pakeisti, kol mes laivas juos, prašome atkreipti dėmesį į mūsų naują adresą. 3.Apie Muito norma, atsižvelgiant Į mūsų klientų naudai,Esame priversti ship užsakymą paprastu paštu.Prašome suprasti,tačiau,muito iš mūsų kontrolės, mes negalime guarrante be mokesčių mokestis ir bus ne mokėti jokio mokesčio mokestis.

Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus tai gali sukelti jums.

4.mes atskirti savo užsakymą keletą paketą, jei nurodymas yra antsvorio.tikiuosi, jūs suprantate.

atsiliepimai

ATSILIEPIMŲ: 1.Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis,prašome palikti savo postive atsiliepimus ir 5 žvaigždučių. 2.Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus,pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.mes garantuojame, mes 100cm slove jokių problemų galite ir, kad esate patenkintas.PASLAUGOS: 1.Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada stengiuosi padėti jums,tikiuosi, kad nustatyti, ilgai verslą su jumis. 2.Prašome susisiekti su mumis elektroniniu TRADEMANGGER prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidarymo ir ginčų svetainėje.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.

Sezonas Vasaros
Apdaila Mygtukas
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Lytis Merginos
Suknelės Ilgis Virš Kelio, Mini
Modelio Tipas dryžuotas
Amžius 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y
Modelio Numeris dryžuotas
Rankovės Stilius Reguliariai
Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės
Medžiaga MEDVILNĖS, Poliesteris
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Trumpai
Siluetas Tiesiai
Built-in Liemenėlė No

Panašūs produktai