100vnt melamino kempinės magija kempine nuvalykite didelio tankio trintukas virtuvės ir vonios valymo kempinė buitinių indų pašluostės

€6.79

-14%

€7.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: virtuvės spong, spong, tork virtuvės valymo audinys, 100 kempinė, absorbentas magija valymo servetėlės, melamino virtuvės kempinę didelio tankio, magija spong, barzda balta, dega slim, didelių krūtų kremas.

produkto aprašymas

Produkto pavadinimas: Nano kempinė magija valytuvas Medžiaga: Melaminas Reitingas: Pirmą klasę Privalumai: saugos kontrolė, sertifikavimas, saugus pasirinkimas Didelis tankis, stiprus nukenksminimo ir kietumas Savybės: Fiziškai galingas, nukenksminimo, nr. valymo agentas, vienas valytuvas ir švarus, atsitiktinių pjovimo, nano struktūros Panaudojimas: valymas, virtuvės, balti bateliai, plastikiniai prietaisai, keramikos, odos gaminių ir pan.

Instrukcijos:

1. Cinkavimas vandens pirmuosius 2. Spaudimas abiem rankomis 3. Gerai nuplauti po naudojimo 4. Daugkartinio naudojimo

Nukirstas bus

1. Visą bloką naudojimas: gali būti naudojamas švarus didelis srityse, kaip antai diapazone gaubtai, vazonai ir dubenys, 2. Juostelės formos segmentaciją, kuri gali būti naudojama valyti nedidelių erdvių, tokių kaip praustuvų 3. Įstrižai skyrius: gali būti naudojamas švarus mažų kampelių, tokių kaip įvairios spragos

Pirkimo Pastabos:

1. Apie pakuotė: Kaip gamykla gali pakeisti išorinės pakuotės produktą pagal gamybos padėtį, ant produkto pakuotės gali būti keičiamas, kurie yra ne kokybės problema ir nepriima grįžta!atminkite, 2. Dėl dydžio ir svorio: Visi produktai šioje parduotuvėje yra išmatuotas rankiniu būdu, ir neišvengiamai bus šiek tiek klaidų.Prašome suprasti, kad tikrasis produktas turi viršenybę. 3. Apie chromatines aberacijas: nuotraukos mūsų parduotuvėje yra visos nekilnojamojo kulka spalvas, ir tiesa spalvas atkurti kiek įmanoma.Įvairių spalvų rodomi, nes skirtumas fotografavimo šviesos, natūralios šviesos ir ekrane pikselių, kuri yra gamtos požymius.Prašome suprasti, jei yra bet kokia spalva skirtumas.

Reitingas Pirmos Klasės
Medžiaga Kempinė, Melamino
Pakavimas opp krepšys
Funkcija Eco-Friendly
Spalva balta
Modelio Numeris HMC00006
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas VIRTUVĖ
Specifikacija 100*60*20mm
Kiekis 1 pakelis (100vnt)

Panašūs produktai