Akrilo Helovinas Kalėdų Raidžių Skaičius Berniukas Ir Mergaitė Iškilumo Pelėsių Tortas Cookie Cutter Antspaudas Minkštas Tortas Dekoravimo Įrankiai

€3.36

-20%

€4.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: macaron kilimėlis, cutter minkštas, pyragas slicer, minkštas formų raukšlės, tortas dekoro priemonė, pelėsių kaukolė, gumos antspaudas, pelėsiai, tortas dizaino įrankis, dekoro helovinas.

Spalva: Atsitiktinis

Savybės: Išimkite elementus švelniai iš jūsų dėklą su scriber adata arba paspauskite su kamuoliu, lipnus sugwr pasta.Ne remore ne angelas arba naudoti jėgą pašalinti.Švelnus cukraus pasta lėtai džiovinimo metu yra geriausias.Paspauskite lengvai, kad būtų patogu tapyba.Pasirūpinti, kaip norim ir antspaudas toli!Prašome pašalinti aišku, apsauginės plėvelės priou naudoti.

Pastaba:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Nes priežastis nuotraukos, produkto faktinio dydžio, nėra toks didelis, kaip jūs manote.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.Atsargūs, supratimas ir prieš perkant.

Funkcija Eco-Friendly
Sertifikavimo CE / ES, MPT, EEB, LFGB, SGS, CIQ
Nepadori Nuotrauka No
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Spalva Atsitiktinai
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas fengying
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Pyragas Įrankiai

Panašūs produktai