3Pcs/Set Gaidys Žiedas Vyrų Atidėti Ejakuliacija Trunka Silikono Pora Erekcijos Žiedai Sekso žaisliukai Vyrams Granulių Varpos Žiedas

€0.87

-47%

€1.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: yz450f galiniai stabdžių laikiklis.

1. Jeigu turite kokių nors skundų ir klausimų apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis ir mums padės išspręsti problemą.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą. 2. Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 3. Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir visada stengiuosi padėti jums, tikiuosi, kad nustatyti, ilgai verslą su jumis. 4. Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome palikti mums aktyviai atsiliepimų, ačiū.

Prekybos Intruoduction

PAYWENT: Prieš pateikiant užsakymą, prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei turite prašymą dėl prekės.Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas po užsakymo, jei įmanoma.VEŽIMĄ: 1. Paruošimo Laikas:mums reikia 3-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų numberous užsakymus kiekvieną dieną. 2.Prašome patikrinkite savo adresą, jei norite rašyti Jntprojektai.lt,jei norite pakeisti, kol mes laivas juos,prašome atkreipti dėmesį į mūsų naują adresą.

Modelio Numeris Varpos Žiedas D07
Produktas Suaugusiems
Kategorijos Sekso Žaisliukai Vyrams
Prekės Pavadinimas oein
Elemento Tipas Varpos Žiedai
Pavadinimas Bead Cock Ring
Kilmės KN(Kilmės)
Poveikis Atidėti Ejakuliacija
Nepadori Nuotrauka No
Medžiaga Silikono
Seksualinio Pobūdžio No

Panašūs produktai