4pcs Metalo Krašto Guard Senovinių Medinių Vyno Dėžutė Kampe Dangtelio Raštas Kampe Dovana, Bronzos, Geležies Dėžutė Kampe Atveju Apsaugos U2X7

€1.06

-30%

€1.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: alaus butelis ekranas, kampas, mediniai milžinišką ventiliatorius, kampe geležies, vasaros ventiliatorius, duris ventiliatorius, metalo krašto apvadu, punch kampe metalo, dėžutė vyno, kampe dekoras.

Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos kokybės.

Medžiaga: Metalas

Pagrindinė Spalva: Bronza Tonas

Paviršiaus Apdorojimas: Galvanizavimo

Mount Skylės Diametras: 3mm

Bendras Dydis: 25 x 25 x 25mm / 1.34" x 1.34" x 1.34"(L*W*H)

1.Medžiagos.Pagamintas iš metalo, galvanizavimo paviršiaus, lengvas, lengva įdiegti, tvirtas ir patvarus.

2.Privalumas.Dėžutės krašto kampe raštas gali būti naudojamas su įvairių stalo dėžutė kampe, saugikliai, apsaugoti savo stalo langelį arba mūsų medienos atvejais gali būti pažeisti.

3.Dizainas.Vintage stiliaus, jei jums patinka old fashion, šie produktai yra geriausias pasirinkimas už jus.Yra skyles centro link krašto kiekvienas veidas, siekiant palengvinti tvirtinimo smeigėmis ar nagai.

4.Taikymas.Kampe apsaugos dažniausiai naudojamos medinių objektų, tokių kaip lentelės, rinkinys, dekoratyvinis dovanų dėžės, medinės dėžės, bei kitos aikštės kampų.

Pakuotės Turinys:

1 x Kampe Apsaugos

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas

Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats

SPU:HZP0340

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Sertifikavimo Nėra
dydis 25mm
Kilmės KN(Kilmės)
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Modelio Numeris Senovės Vario Fan-formos Kampas

Panašūs produktai