Elka Kambarį Užuolaidos, Tiulis, Miegamojo, Virtuvės Dirbtiniais Lino Šiuolaikinės Vien Lango Treaments vienspalviai voile Užuolaidos Naujas Arrivlal

€5.78

-50%

€11.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: courtain, aklas, užuolaidų langą, užuolaidų audinys, virtuvės užuolaidos, cortina salonas, blackout aklas, užuolaidų audinys organza, medvilnės užuolaidų, užuolaidų linas.

1.Kaina svetainėje yra 1 vnt Užuolaidų .Ne už 1 rinkinį, arba 2 paneles .Kaina neįeina kabliai,karoliukai,tvarstis 2.Priimti Užsakymą ( jei jūs neturite rasti norimą dydį, pls nedvejodami kreipkitės į mus.) 3.Tinkamai pilnatvę, plokštės turėtų įvertinti 1,5-2 kartus, plotis savo langą.

Pastabos: 1.Mūsų užuolaidos yra aukštos kokybės.Jei gausite klaidingą dydžio ar žalą produkto, prašome susisiekti su mumis.Suteiksime kokybiškas paslaugas, kad atitiktų jūsų patenkinti. 2.Šiame lange gydymo nėra jokių kabliukų, miręs, tvarsliava. 3.Dėl skirtingų matavimo metodų, prašome leisti tam tikrą dydį nuokrypis. 4.Dėl skirtingų monitoriaus parametrų, spalvos nuokrypis gali būti įvairių, dėkojame už jūsų supratimą. 5.Dėl tolimojo susisiekimo užuolaidos ar tiulio gali būti šiek tiek raukšlėtas, kurie yra normalu. 6.Jei norite daugiau informacijos, tikrasis nuotraukų ar kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Medžiaga Organza Audinys
nėra įtrauktos Kabliukai, Karoliukai, Tvarstis
Orocessing metodai sandariklio dangtis viršų, Žiedai, Traukti Plisuotos Juosta
Pagal Užsakymą priimti
Prekės Pavadinimas elka
Tipas Tiulis
Atidarymo ir Uždarymo Metodas Kairės ir Dešinės Biparting Atvira
Vieta Langas
Apdorojimo Reikmenys Kaina Įtrauktas
Stilius Modernus, Tiulis
Modelio Tipas Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Translucidus (Spalvinimas Norma 1% -40%)
Pavadinimas vien užuolaidos
Naudoti Buveinė, VIEŠBUTIS, Kavinė, Namuose, Kita
Technics Audiniai
Skalbimo Mašina Galima Skalbti
Modelio Numeris 038-SZM
Diegimo Tipas Lubų Įrengimas
Modelis Plisuotos
Programos Langas, durys, Butas Langą
Spalva balta
Formatas VIRVĖ
Taikoma Langų Tipas Prancūzijos Langą

Panašūs produktai