10vnt 145ml Skaidrus Vienkartiniai Tiramisu Puodeliai Pudingas Taurės, Vienkartiniai Desertas Goblet (be Dangteliu ir Šaukštu)

€5.46

-50%

€11.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: didelis juodas lankas, plastikiniai šaukštas juostos, pyragas šaukštas, krepšys prabanga lv, apkepas su vaisiais pudingas taurė, aukštos pudingas taurė, mergina plaukų juostelės, loui vuitton, animacinių filmų desertas taurė, mini rožinė šaukštas plastiko.

Aprašymas

Pagamintas iš PS, desertinis puodelis yra saugus ir patogus naudoti.Stilingas ir elegantiškas.Su modernaus dizaino ir aišku, puodelis tinka jūsų mėgstamiausias desertas, pavyzdžiui, šokolado mousses, tiramisu, tiramisu, desertas ir kt.

Funkcija

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: PS.

- Dydis: Apie 7.3 x 7,3 x 8cm.

- Tai patogiai vienkartiniai, todėl jums nereikės jaudintis dėl valymo, susijusių su panašia daugkartinio naudojimo beverageware.

- Jo elegantiškas dizainas yra puikus būdas pademonstruoti savo mėgstamą mousses, ledai, šaldyti jogurtas, pudingas, ir parfaits.

- pridėti sudėtingų gurmanų poveikio Gimtadienius, GRILIS, vestuvėms, maitinimas kokteiliai ir pan.

- Skaidrus dizainas yra lengva foy jums ieškoti savo maistą.

- Šios baudos tarnauja puodeliai yra ne tik desertus.Jie gali būti naudojami visų rūšių maisto produktų pristatymuose, įskaitant: želė, jogurtas, pudingai, putėsiai, šerbetas, tiramisu, ir daug daugiau.

10 x desertas goblet

Vienkartiniai Indai Tipas Vienkartiniai Šiaudelius
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai