Už Skoda Superb 2013-2016 M. Iš Šono Durų Veidrodėliai Mėlyno Stiklo Su Dangčiu Šildomas 1 Pora

€42.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: skoda superb 4, dalimis skoda superb 2, Skoda, už skoda superb, led skoda superb 2, fabia, skoda yeti, kilimėliai skoda superb 2, skoda rapid, puikus 2.

1 Pora Mėlyna Šono Durų Veidrodis Stiklas Šildomas Pagrindas Skoda Superb 2013-2016 M.

Aprašymas: Būklė: 100% visiškai Naujas Medžiaga: ABS+Stiklas Funkcijas: veidrodėliai (2-pin) Stiklo tipas: plataus kampo/aspherical Stiklo spalva: mėlyna tonuoti Pagrindo plokštė: pagrindo plokštė įtraukti įrašo tipą Visas atsargines dalis, lengva įdiegti.Ateiti su baze ir turi vidaus šildymo komponentai.Tiesiog įjunk ir dirbk!Taikytinos modeliai: už Skoda Superb 2013-2016 M. Pakuotės turinys: 1x Dešinėje Pusėje + 1x Kairėje Pusėje Pastaba: dėl maitinimo, ir vadovas, taip pat šildomos, o ne šildomi veidrodėliai.

Apmokėjimas:

Prašome nurodyti savo asmens reikalavimo, tokių kaip spalvas, paketus, vertės deklaracija ir pan.ne Jntprojektai.lt pranešimą, kai jūs mokate mums.

Kaip pirkėjui, ji yra jūsų pareiga mokėti mokesčius, kai jūs padarote užsakymą iš užsienio.Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Pristatymas:

Jūsų pirkimas bus išsiųsti per standartinę oro paštu, Pristatymo laikas, apie 15-27 darbo dienų.Kai kuriose šalyje gali vėluoti 2-3 savaites.

Mes laivas prekes per 2 darbo dienas po gauti išvalytas mokėjimą.

Jei norite, kad prekės, skubiai, galime siųsti jį EMS arba DHL ir kt.Bet plius kai kurių krovinių .Ar susisiekti su mumis pirmą, jei norite pakeisti EMS, DHL ir kt kurjeris.

Mes darome viską, kad teikti greitas aptarnavimas.Tačiau, kaip Atšiaurus oras, Švarus, Papročiai, Šventės ir kt priežasties, kartais nenumatytų vėlavimų gali kilti.Jei ji buvo per 35 dienas nuo jūsų mokėjimo dienos, ir ji gauta ne, nedelsdami susisiekite su mumis, mes dirbs greitai suraskite elementą ir padėti ją išspręsti.

Apie mus:

Esame profesionalūs pardavėjai su daug metų sėkmingai Jntprojektai.lt verslo patirtį.Mūsų tikslas yra teikti pagalbą labiausiai sensacinga produktai, ir išskirtinių klientų aptarnavimo mūsų bendruomenės.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus prieš prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.

Mes labai vertiname galimybę susisieksime su jumis, jei reikia.

Susisiekite su mumis:

Geriausias būdas susisiekti su mumis yra Jntprojektai.lt pranešimus.

Mes visada atsakyti Jntprojektai.lt pranešimus, kurie siunčiami į mus tyrimą,paprastai per 24 valandas nuo jo gavimo ar greičiau.Mes atsakysime į visus Jntprojektai.lt pranešimai metu, mūsų darbo valandomis.

Prašome nepalikite bet mažai išsamios pardavėjo reitingus, neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, prieš tai susisiekę su mumis.

Mes įsipareigojame jums 100% pasitenkinimo garantija.

Medžiagos Tipas ABS+Stiklas
Elemento Plotis 15cm
Modelio Pavadinimas BLUEMIRROR142
Prekės Svoris 0.5kg
Elemento Ilgio 25cm
Specialios Funkcijos Šildomos
Elemento Tipas Veidrodis & Apima
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001
Prekės Skersmuo 0inch
Elemento Aukštis 2cm
Modelis, Metai For Skoda Superb 2013-2016

Panašūs produktai