Šiaurės Stiliaus Šūkis Meilės Spausdinti Dekoratyvinių Pagalvėlių, Mėlyna Balta Sofos Pagalvėlė Padengti su Raidėmis Apdailos Poliesteris Pagalvę Padengti

€2.40

-47%

€4.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aukso pagalvė, paremti užvalkalas, ilgoji pagalvė, blakstienų užvalkalas, Pagalvėlių 40x40, pagalvėlė turkis, medvilnės užvalkalas, 45x45 pagalvėlė padengti, juodos ir aukso pagalvė, atveju pagalvė.

Aprašymas Dydis : 45cmx45cm=17.7"x17.7" Kiekis : 1 vnt Užpildymas : NR. (Užpildymo, nėra įtraukti) Savybės: Super Minkštas Patogus, Lengvas valymas nematomas užtrauktukas dizainas.nuimamas ir galima skalbti Skalbimo : skalbti Mašinoje.nėra lengva, kad išnyks.nenaudokite baliklio.pakabinti, kad išdžiūtų.Siekiant išlaikyti spalvą švieži,Tai geriau pridėti druskos į vandenį savo pirmojo skalbimo.Prašome atkreipti dėmesį: 1.Modelis yra tik pirmojoje pusėje. 2.Tai tik pagalvėlė padengti ,neturi būti užpildyti. 3.Visi pagalvėlės yra rankų darbo, gali būti ir 1-2cm nuokrypis yra. 4.Actural spalva bus nedidelis skirtumas tarp nuotrauką, nes šviesos ryškumą.

Prekės Nuotrauką

Neprivalomas Spalva

Didmeninė & Dropshipping

A: Dėl didmeninės prekybos, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.B: drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

Funkcija Non-Toxic
Technics Neaustinių
Rinkinys Tipas Taip
Nepadori Nuotrauka No
Stilius Žakardo
Modelis SPAUSDINTI
Medžiaga Poliesteris Peachskin
Audinio Skaičius 30
Siūlų Skaičius 100TC
Modelio Tipas Animacinių filmų
Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Numeris BZ-157
Reitingas Kokybė
Naudoti Namuose, VIEŠBUTIS
Tipas Užvalkalas

Panašūs produktai