Paveikslai Skaičius Drobės, Dažų Šiuolaikinio Namų Dekoro Nuotraukų Rėmeliai Valdybos Menas "PASIDARYK pats" Akrilo Spalvos Amatų Piešimo Freskos Nuotrauką

€3.48

-64%

€9.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xs maxx originalus lcd.

Paveikslų Skaičius,Namų Dekoras,piešiniai Ant Sienų,Dekoratyviniai Rėmai,Tapyba Ant Drobės,Dažai,Plokštės,Meno,PASIDARYK pats,Modernus Apdailos,Akrilo Dažai,Dažymas Pagal Numerius,Amatų,Piešimo Rinkinys,Paveikslų Namuose,Dažai, Tapyba,Dekoratyvinės Drobės,Paveikslai, Piešinys,Freskos,Vaizdas,Piešinys Numeriai

Savybės:

1.Tapyba yra perdirbami į eilutes, ir skaičius, simbolius, per specialų procesą, ir dailininko tik reikia užpildyti sunumeruoti dažymas srityje su atitinkamomis sunumeruoti dažų užpildyti ranka-dažytos produkto.

2.Gatavo darbo yra puikūs, realus ir aukštos kokybės,taip, kad jis gali būti naudojamas, kaip namų dekoracija ir dažymas.

3.Naftos tapyba, kuri apjungia aukštos kokybės, high-end, neprilygstamas savybes, palaipsniui išsivystė į produktas tinka visoms amžiaus grupėms.

4.Registruoti nuostabių akimirkų.

Techniniai duomenys:

Manoma, kad tai užtruks apie pusmetį, per mėnesį nuo projekto iki užbaigimo foto skaitmeninė tapyba.Pagrindiniai veiksmai apima:

1. Brėžinys

2. Padaryti drobė

3. Spalvų derinimas

4. Gamybos gatavų skaitmeninės tapybos

Dydis:

40*50,50*65,60*75

Tipas:

be rėmelio,PASIDARYK pats rėmas

tapybos numeriai "PASIDARYK pats" dažai
Stilius Modernus
Dalykai Animacinių filmų
Tapyba ant drobės artwork
Derinys Vienas Gabalas
Rėmas No
Dažų Tipas Propylene
Medžiaga Drobė
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris tapybos numeriai

Panašūs produktai