Kawaii Žaidimas SuperZings Marškinėliai Vaikams Juokinga Kūdikio Marškinėlius Vasaros Impostor marškinėliai Mergaitėms Berniukų Drabužiai Unisex Gimtadieniu Tee

€2.40

-60%

€6.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: skandalas star marškinėliai, tarp mūsų, gimtadienio marškinėliai, gimtadienis marškinėlius moterims, 40 gimtadienio marškinėliai, gimtadienio marškinėliai moterims, gimtadienis marškinėlius, tarp mūsų žaidimas, tarp mūsų žaislas, brawl star.

Mieli draugai, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Jei jums sekti mūsų parduotuvėje, bus papildomas nuolaidas kai jūs perkate prekes.Pirkti daugiau nei du tuo pačiu metu daugiau nuolaidos.Jei jums kyla kokių nors problemų, galite palikti mums pranešimą.Šiltas eilutę: 1).Tai yra unisex stiliaus, ir berniukai, ir mergaitės gali dėvėti!! 2).Išmatuokite savo tikrąjį marškinėliai Ilgis, Krūtinės, Peties...ir pan., palyginti su mūsų dydžio lentelė. 4).Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas. 5).Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame stiliumi yra tokia pati, kaip parodyta nuotraukose, bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.Ačiū!

[xlmodel]-[custom]-[8888]

[xlmodel]-[foto]-[0000] Nuotraukos Sąrašą

Amžius 4-6y, 12+y, 7-12y
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Medžiaga Poliesteris
Elemento Tipas Topai
Kilmės KN(Kilmės)
Drabužių Ilgis Reguliariai
Sezonas Vasaros
Stilius Naujovė, super zings Marškinėlius
Rankovės Ilgis(cm) trumpas
Lytis Unisex
style2 Girls T Shirts
Apykaklės O-Kaklo
style3 Baby Boy T Shirt
Viršūnės Tipas Tees
pirma metų Naujas 2021 Metų Pavasarį, Vasarą
style1 vaikų drabužiai
Modelio Numeris 54
Modelio Tipas Animacinių filmų
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Spalva Juodos spalvos.Mėlyna.Raudona.Raudona.Žalia.Geltona

Panašūs produktai