1 OZ Kanados Klevo Lapas, Aukso Juosta tauriųjų metalų. Auksu Į Priklausomų Serijos Numeris Akrilo hermetiška Pakuotė Be Magnetizmo

€20.21

-50%

€40.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pinigų replika, kanados doleris, crankbait 1 oz, knyga 1 oz, replika, kanada, jar 1 oz, kanados monetos, švirkštas 1 oz, kanada karoliai.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1. Tai nėra 100% gryno aukso, medžiaga yra aukso chromu padengtas žalvario.

2. Kiekvienas produktas yra padengtas danga plėvelės apsaugoti produktą nuo įbrėžimų.Kai gaunate produktą, galite pašalinti plėvelę ant viršaus, nepažeidžiant produkto naudojimo.

3.Kiekvienas produktas turi atitinkamą nepriklausomą serijos numeris.Kiekvieną serijos numeris skiriasi

Medžiaga: Auksas padengtas žalvaris

Matmenys: Skirtingų svorio, įvairaus dydžio

Procesas: spauda + lazerinis graviravimas + 24k paauksuoti + lazerio poliravimas

Tema: Kolekcionieriams Verslo Dovanos

Produkto tipas: Akrilo plastikinė hermetiška pakuotė

Būklė: Naujas ir nepriekaištinga

Stilius: Australijos aukso padengtą aukso juosta

Pakuotė: 1 vnt Gold Bar

Kai kurių dalykų, jūs turėtumėte žinoti:

1. Nes kiekviena monitorius skirtingas, gali būti color cast.

2. Po paketas siunčiamas, jums gali tekti sekimo numerį.

3. Jei jums gauti elementą, aš tikiuosi, jūs galite patvirtinti, mūsų pristatymo ir norma, mums kaip penkių žvaigždučių.

Jei jums patinka šis produktas, prašome įkelti nuotrauką, šis produktas, skirtas kitų klientų nuoroda, ačiū jums labai! ! !

1 Oz Kanados Klevo Lapas, Aukso Baras,Auksu hermetiška Pakuotė Su Atskiros Serijos Numeris Replika

Visi mūsų kainos nėra mokesčių(akcizų) paskirties muitinės.Kitoje šalyje, turi skirtingas politika dėl mokesčių(akcizų).kai kurios šalies imti papildomus mokesčius, kai jūs importuoti iš oeversea.Tačiau,tai yra kas pirkėjo atsakomybė, jei imamas mokestis, kai prekės gautos paskirties.

Muitinė:

Tvarka bus decleared kaip dovana ir mažesnės vertės pašalinti užsakymą mokesčių, ir lengva padaryti, muitinės procedūros.

TAČIAU, tam tikrose šalyse, jūs turite mokėti mokesčius ar muitus importuojamoms prekėms.Kartais prekes pagal tam tikrą vertę, arba tam tikras kategorijas, nereikia mokėti mokesčių.

Taisyklės skiriasi kiekvienoje šalyje.Todėl, mes negali ir nebus, teikti konsultacijas apie mokesčius savo šalyje.Kaip pirkėjas, tai yra jūsų atsakomybė siekiant sužinoti, kad informacija, prieš jūsų užsakymą.taip pat,kartais reikia padaryti, muitinės clerance,galima atsipalaiduoti,tai lengva dirbti.

Gauti jūsų prekė:

Kai jūs pasirašyti savo daiktus, prašome patikrinti, ar iš karto jį, įsitikinkite, kad jis atitinka aprašymą sąrašas, o mūsų daug.Jei yra bet kokia klaida ar whatelse, prašome susisiekti su mumis greitai ir pažadame, kad išspręsti jas kuo greičiau.Jei jūs esate laimingas su elementą, mes tikrai labai dėkingi, jei galite palikti mums teigiamų atsiliepimų

Garantija:

Jei ši prekė yra su trūkumais gavusi, klientas turi iki 7 dienas nuo gavimo datos keitimosi naują. (pirkėjas turėtų apimti visos originalios detalės, nepažeistos naujo-komercinė būklės, ačiū).

Mes siūlome nemokamą remonto paslaugos per 6month garantija.Pirmą 1 mėnesių nuo įsigijimo, sumokėsime vienas būdas laivybos išlaidos (iš Kinijos į savo vietą).Po 1 mėnesių nuo įsigijimo, pirkėjas neprivalo mokėti 2 būdais laivybos kaina.

CustomerService:

Pls nedvejodami kreipkitės į mus žinutę bet kuriuo metu jūsų patogumui.ar pokalbių internetu.Jei turite kokių klausimų ar reikalinga parama iš mūsų, mes pasistengsime atsakyti per 12 darbo valandų.

Medžiaga Metalo
Šalis Zhejiang, Kinija ( Niue Salos )
Kilmės CA(Kilmės)
Regioninės Funkcija US
Statusas "CREDIT SUISSE" Aukso Juosta
Metalo Auksu aukso juosta
Dizainas dviejų pusių dizainas
Technika Padengtą
Funkcija "CREDIT SUISSE" Aukso Luito
Metų 2000-Present, 24k auksu tauriųjų metalų baras
Stilius Modernus
Naudoti Dovanų kolekcija
Svoris 1 oz gold bar
Skersmuo 40 mm*3 mm*28mm
Modelis "CREDIT SUISSE" Aukso Ba
Temos Patriotizmas

Panašūs produktai