Silikono tortas pelėsių Želė ir Saldainių Pelėsių 3D pelėsių "PASIDARYK pats" Silikono Šokolado Pelėsių Širdies Formos Šokoladiniai kepimo Įrankiai Non-stick

€1.94

-4%

€2.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žmogaus širdies silikono, sofos silikono formos, doterra silikono formos, macarrons silikono formos, permatomas silikoninis širdies pelėsių, širdies silikono formų, želatina, gaisrininkas silikono formos, diamond hart silikono formos, ko silikono formos, didelis sklandžiai širdies silikono formos.

Aprašymas

1.Silikono formos,puikus meno dekoracija jums tortas,puiki idėja jums šaliai.Naudoti su maisto produktus tik.Puikiai veikia su bet tortas nėrinių derinys rinkoje.

2.Derliaus silikono formų, pagaminti iš 100% maisto kokybės silikono su FDA patvirtinimo, Eco-friendly.Dėkojame, kad pasirinkote mūsų Silikono Tortas Nėrinių Kilimėlis produkto.Mėgaukitės savo kepimo laikas.

3.Į minkštus saldainius pelėsių, yra minkšta ir lengva naudoti, Idealiai tinka naudoti su įvairiais valgomieji ir ne valgomieji medžiagų, įskaitant sugarpaste, žiedlapis pasta ar marcipanų.

4.Formuoti labai lanksti ir netoksiški, lengvai valoma, galima naudoti orkaitė, indaplovė, šaldytuvas ir kt.Galima naudoti esant temperatūrai nuo - 40~220 celsijaus.

5.Puikus priėmimo tortas toppers ir turi turėti virtuvė įtaisą vaikams pramogų ar Atostogų Dovanų.

Savybės

Apsvaiginimo silikoninis atspaudas Pelėsių ir cukraus Derva Pasta motina .

Gražus sudėtingas, minkštas įspūdį nėrinių, ir detalūs brėžiniai, minkštas pyragas apdaila, cupcake dekoro, molio, išsilavinimą, užrašų knygelė projektų dekoravimo ir tortas nėrinių aplikacijos ir kt.

Daugkartinio naudojimo, maisto kokybės silikono medžiagos.

Puikiai tinka profesionalams, taip pat pradedantiesiems.

Lengva valyti ir laikyti, plauti Indaplovėje, Orkaitė, šaldiklis, mikrobangų saugus per daug!

Gali atlaikyti didelius temperatūros.ir užšalimo, Puikus atostogų dovana ir valgomieji nėrinių ir cukraus šydas produktus.

Specifikacija

Medžiaga: Silikonas

Spalva: rožinė

Dydis: 18.2*10.8*1cm

Paketą sudaro : 1*Silikono Forma

Pastaba: Prašome leisti 1-2mm klaidų, dėl rankinis matavimas.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, yra spalvų skirtumai, prašome imtis realus produktas, kaip standartinė.

dydis 18.2*10.8*1cm
Modelio Numeris NC00931
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Nepadori Nuotrauka No
Medžiaga Silikono
Seksualinio Pobūdžio No
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Eco-Friendly
Sertifikavimo CE / ES, CIQ
Spalva Rožinė

Panašūs produktai