IP68 Vandeniui RGB LED Povandeninis Žibintas su Nuotolinio 36Leds Povandeninis Prožektorius Plaukimo Baseinas, Fontanai, Tvenkinys, Vandens Akvariumas

€9.55

-26%

€12.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pearl poncho, 8mm maitinimo jungtis, astralinis led baseinas žibintai, sodo žibintas, žalioji po vandeniu, lotuses baseinas šviesos, fontanas lempos, akvariumas led, mėlyna saulės fontanas, fontano vandens.

Pastaba: 1.Jei jums, kad "X lemputė su Nuotolinio ", ji ateina su šviesos ir 24keys nuotolinio ( Baterijos Nėra Įtrauktos ) 2.Jei jums, kad "X šviesą tik" , ji ateina tik šviesos , nr. nuotolinio 3.Jei jums, kad šviesos ne nuotoliniu būdu , atsižvelgiant pakeis spalvą automatiškai, negali prisitaikyti prie viena spalva tik .

Funkcijos: 1. EKOLOGIŠKŲ PRODUKTŲ: Nėra UV ar IR spinduliuotės!DAUG Povandeninė Šviesa yra saugesnės, patvarus ir ekologiškas vandens priimant ABS inžinerijos plastikų 2. 36 LED LEMPUTES: Kiekvienas šviesos įrengta 36 puikus LED lemputės priduria, gražus ir apakinti akyse, kai apšvietimas iki vandens fontanas arba baseinas ir t.t.; Darbo automatiniu dviračių spalvas, jis keičia kas 1-2 antras (- ai) su 7 " modelius, 3. PILNAI REGULIUOJAMA: DAUG Povandeninių Šviesos jungtinis stendas galima atlenkti pasirinktinai ir paprasta sumontuoti arba fiksuotas ant lygaus paviršiaus vertikaliai reguliuoti 180 ° kampu, todėl pasukti į visų rūšių peržiūrėti ir horizontaliai su 4 siurbimo 4 puodeliai. TINKAMAS PROGRAMAS: bendras kabelio ilgis 22 ft maždaug, ji suteikia daugiau-reikia lankstumo įvairių nustatymų, kurie taip pat yra ideali dekoratyviniai aksesuarai akvariumas, žuvų bakas, fontanas, baseinas ar sodas, tvenkinys, krioklys, ir tt

Specifikacija: Įtampa: 100-240V 50/60HZ LED KIEKIS: 36LED Šviesos Spalva: RGB KIEKIS: 1 komplektas 1/2/3/4 šviesos Kištukas: ES/JAV/jungtinė karalystė/AS kištuką (pasirinktinai)

Pakuotė: Pagal ką jūs tvarka

Korpuso Medžiaga ABS
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Maitinimo Šaltinis AC
Pavadinimas Povandeninis 36 LED RGB Tvenkinio Apšvietimas
3 funkcija Bakas ir Akvariumas Kraštovaizdžio Žibintai
Garantija 2 metai
Tipas Povandeninis Vietoje Šviesos
Įtampa 110-240V
Prekės Pavadinimas GAHADA
Funkcija 1 36LED RGB Povandeninis Žibintas
Apsaugos Lygis IP68
2 funkcija Povandeninis Vietoje Šviesos Plaukimo Baseinas
Elemento Tipas Žibintai
Naudojimas ATOSTOGŲ
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris RGB Sodo Lempos
Savybės Povandeninės Šviesos Žuvų Bakas
Režimas 1set 1 Šviesos/1set 2 Žibintas/1set 3 Žibintas/1set 4 Šviesos
Prašymas fontanas
Kištukas ES/JAV/AU/EK
Pagrindo Tipas Pleišto
Sertifikavimo BMK, ROHS, CE
200000137 200002681
Yra Lemputės Įtraukti Taip

Panašūs produktai