Universalus Automobilių Šilumos Pliušinis Vairas Apima Prabangūs Krištolo Ir Deimantų Neslidus Vairas Padengti Automobilių Reikmenys

€15.27

-45%

€27.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xs max stingray.

įtrauka:

【PRABANGUS ATRODO】- Putojantis deimantų šį automobilį, aksesuarų mergaitėms padarys jūsų automobilio interjero puošia.The bling vairo dangtelis suteikia puikus išvaizdą jūsų automobilio dėl savo blizga kristalų bling.Jis yra Stiprus, Labai touch jausmas ir negalės jūsų rankose.

【UNIVERSALUS DYDIS】- Šio automobilio rato gaubtas tinka vidutinio dydžio vairai 14,5" iki 15" (37 cm iki 38 cm) skersmens.Universalus dydis tinka daugumai AUTOMOBILIŲ , DŽIPAI,MIKROAUTOBUSAI,SUNKVEŽIMIAI.Lengva paslysti ant įrenginio.

【DIAMOND AMATŲ】- Minkštas aksominis jaustis trumpas pliušas su kalnų krištolas bling dizainas šio kristalų vairas padengti pridėti mados prie jūsų automobilio interjero, šis mielas vairas padengti padarys jūsų asmeninį automobilį.Mūsų diamond vairaračio padengti yra visiškai ekologiška ir sveika.

【DIDESNĮ SAUGUMĄ,】 - Anti-slip dizaino išoriniai ir plastiko vidinis žiedas suteikia geresnį sukibimą ant vairo, suteikia jums daugiau kontrolės ant kelių.

【PUIKI APSAUGA】- Į kalnų krištolas vairas padengti ne tik apsaugoti jūsų rankas ir originalus vairas, apsaugoti savo vairas naujieji metai-apvali, bet taip pat suteikia jums puikų ryšį su minkšta aksomo.Kiekvienas deimantų masažą delnų palengvinti vairuotojo nuovargis, Praturtinti savo vairavimo patirtį.

Aprašymas:

Medžiagos: flanelė + karšto gręžimo

Spalva: pilka pliušinis + karšto gręžimo, juoda pliušinis + karšto gręžimo

Tinka vairo rato skersmuo: 38cm

Pakuotės turinys:

1 vnt Vairas Dangtis

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalvos.

Prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Pakavimo sąrašas

1 vnt Vairas Dangtis

Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Specialios Funkcijos Bling vairo rato gaubtas
Prekės Pavadinimas RETFGTU
Modelio Pavadinimas Prabangūs Krištolo Ir Deimantų Vairo Rato Gaubtas
Medžiagos Tipas Flannelette
Elemento Tipas Vairavimo Ratai Ir Vairas, Šakotuvai
Prekės Skersmuo 38cm
Prekės Svoris 570g

Panašūs produktai