Tuya Smart Gyvenimo Wifi Smart Lemputės Lizdo Adapteris E27 E26 Jungiklis Lempos Pagrindo Laikiklis "Amazon" Alexa "Google" pradinis Dropship

€9.09

-24%

€12.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: perjunkite wi-fi, embedded smart lizdo, wifi galios juostiniai mi, adapteris "google" pradinis, Smart lizdas, durų tuya smart, lizdas wifi, tuya smart mini kištukas, elektros kištukiniai lizdai, darbalaukio plug.

Aprašymas:

1.Suderinama su bet kuriuo lemputės su E27 varžtas bazė,teikianti jūsų protingas gyvenimo būdas daug paprastesnis būdas,kuris padeda paversti savo esamų apšvietimo į smart vienas.(Pastaba:Šis matuoklis palaiko tik 2.4 G Bevielio ryšio Tinklas, o NE dėl 5G.) 2. "Hands-Free Valdymas Balsu:Suderinama su "Amazon" Alexa " ir "Google" Namuose lengvai balso kontrolę,teikti savo smart gyvenimą su daug patogiau.Laisvai valdyti prijungti prietaisai per balsą, kai jūsų rankos yra ne nemokamai. 3.Belaidžio Nuotolinio Valdymo pultas:Patogiai kontroliuoti savo prijungtų prietaisų su free mobile "Smart Gyvenimą"phone" Programėlę, nesvarbu, kur esate.(Suderinama su "Android" &iOS.)Kontroliuoti savo prietaisų iš anksto, kai esate toli nuo namų. 4.Laikmačio Nustatymas:Imtis visiškai kontroliuoti savo prijungtų prietaisų protingai su laikmačio funkcija, jūsų App leidžia jums planuoti tikslaus laiko, iš anksto paversti savo prietaisai, įjungti arba išjungti automatiškai.Automatinio įjungimo/išjungimo funkcija siūlo jums atgalinės atskaitos funkciją-1 min/5mins/30 min/1hour ir kt. 5.Šeimos Bendrinimo: Dalis kontroliuoti savo šeimos narių ar draugų, siekiant maksimalaus patogumo, kontroliuoti prijungtų prietaisų kartu.Palaiko kelis telefonais valdyti vieną šviesos adapteris arba vieno telefono į kontrolės kelis adapterius tuo pačiu metu.

Techniniai duomenys:

Elemento tipas:Lempos Laikiklis Maitinimas:85V-250V AC, 50/60Hz Varžtas bazė tipas:E27 APP:Smart Gyvenimas/Tuya

Pakuotė:

1* " WiFi Smart Lempos Laikiklis 1*Vartotojo Vadovą

Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai