1 pora Minkštos Silikono Gelio Kojinės Pėdų Priežiūros Raštas Drėkina Atleisti Sausas, Krekingo odos Šveitimas Aukštakulniai Bateliai, Vidpadis Pedikiūro

€0.93

-44%

€1.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pėdų odos šveitimas, pedicur, pėdų gelis kojinių, moterų lipni batai, kulnas aukštas, silikono balta drėkinamasis gelis kojinės kulnas, silicio kojinių, automobilių pedalas, kulno apsaugoti, lanbena pėdų kaukė žievelės.

[xlmodel]-[custom]-[48754] Aprašymas

1 pora Minkštos Silikono Gelio Kojinės Pėdų Priežiūros Raštas Drėkina Atleisti Sausas, Krekingo odos Šveitimas Aukštakulniai Bateliai, Vidpadis Pedikiūro

Aprašymas:

Pastaba: kiti priedai neįtraukiami.

100% nauja kokybė

Pagaminta iš grynų natūralių medžiagų, atitinka visus standartus ir saugos žaliavų.

Spalva: odos spalva, balta

Dydis: Suaugusiųjų nemokamai dydis

Ypatybė:

1. Minkštas ir super patogus!

2. Plaunamas ir kvėpuojantis!

3. Elastingumą ir anti-distortion!

4. Drėkinamasis šiurkšti ir sausa kulno

5. Vienas dydis tinka labiausiai kojų

Savybės:

1. Drėkina visą dieną-ar turite sausumas, negyvas odos ir krekingo kulnas problemos?Mūsų drėkina silikoninė kojines, galima išvengti skausmo, kai vaikščioti ar paleisti.Jis gali apsaugoti ir drėkina kojų visą dieną, visiškai patogiai.Apskritai, tai yra specialiai padaryta už jus.

2. Soft gel medžiaga-mūsų drėkina kojinės yra pagamintos iš aukštos kokybės, minkštas ir patvarus silikoninis, netoksiškas ir neskanus, ir mūsų gelio kojinės yra labai tvirtas ir atsparus deformacijai.

3. Kvėpuojantis ir skalbti dizaino-sukurta su ventiliacijos angos, odos draugiškas ir ne prakaitavimas, lengva rūpintis kojų padais.Nesijaudinkite apie pakeitimus metų laikai, stomata gali suteikti pakankamai oro kojų kvėpuoti.

Laikyti kojas sveikas-minkštos gelio medžiagos apsaugo nuo pūslių ir manikiūras.beautiful, lašai, kvapus, trintį ir vibracijos ant kojų.Visada laikykite savo kojas sveikas ir gražus.

5. Vienas dydis tinka jūsų patogiausia ir geriausia-montavimo nešioti, jūs galite dėvėti juos sportiniai bateliai, plokšti batai ar biuro batai.Labai tinka baleto, veikia, pėsčiųjų ir kitų veiklos lauke. (Batai gali sukelti trintį, ir kojos turi pagalvėle.)

Komentaras:

1. Rankinis matavimo paklaida yra 2-5g.Prašome don ' t mind savo pakeitimo.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.labai ačiū!

Pakuotė:

1 *Pėdų apsaugos silikono kojinės

[xlmodel]-[foto]-[0000] Produkto Nuotraukos

[xlmodel]-[custom]-[48756] Po Pardavimo

dydis 1 pair
Elemento Tipas Pėdų Priežiūros Priemonė
Tipas Ortopedijos Reikmenys
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros
Modelio Numeris -
Medžiaga Silikono
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai