Rankinė Mėsmalė & Dešra Makaronų Patiekalus Nešiojamą Priėmimo Dalykėlių Nerūdijančio Plieno Mėsmalę Makaronai Maker Namų Virtuvėje Maisto Gaminimo Įrankis

€8.45

-9%

€9.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gefu mėsmalė, mi mėsmalė, česnakai mėsmalę, vėjas mėsmalė, lekoch mėsmalė, bosh mėsmalė, coque pokemon, mėsmalės mėsos, minecraft voras, maisto mėsmalę.

【Stabilią Kokybę】visos mašinos yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, jokių rūdžių, jokių krekingo!Storesnis 304 nerūdijančio plieno korpusas, poliruotas paviršius, daugiau tvirtas ir gražus!420 maisto kokybės nerūdijančio plieno sustiprintas blade yra patvarus ir lygaus paviršiaus, kuris gali būti naudojamas daugelį metų.

【Daugiafunkcinis naudoti】Rankinė mėsmalė + klizma mašina.Nerūdijančio plieno klizma burną yra dovana, smulkintos mėsos ir klizma galima padaryti tik su viena mašina!

【Dvigubai fiksuotas dizainas】dvigubo fiksuotas dizainas plieno apkaba + siurbimo puodelis gali būti naudojamas lanksčiai į skirtingas pozicijas, siekiant užtikrinti, kad mašina bus ne purtyti, kai valdo vienas asmuo.Operacija yra patogiau ir klizma yra gana net.

【Plačiau】Plačiai naudojami šlifavimo įvairius mėsos, daržovių ir riešutų, įskaitant kiaulienos, jautienos, avienos, žuvies, vištienos (su kaulais), prieskoniai, pipirai, grybai, ilgai pupelės, ridikai ir kt. (Plačiai Taikyti)Atkreipti dėmesį į valymo elementą prieš naudojant.

Naudojimo patarimai:

1. Svarbiausias dalykas yra įdėti kuo mažiau, kai pradėti medžiagą, ir kuo daugiau jūs tvist, tai bus varginantis;

2. Visų pirma, maltos mėsos ir miltų, kartais pakimba.Šiuo metu, rankeną galima pasukti atgal kelis kartus;

3. Prieš naudojimą, prašau pridėti nedidelį kiekį kepimo aliejaus tarp galinės varomosios ašies ir plastiko plokštelė, taigi, ji yra lengviau naudoti;

4. Mechaninė produktai turi būti valomi ir už jos ribų su karštu vandeniu ir plovikliu, prieš pirmą kartą naudojant.

Prašome atkreipti dėmesį:

1.Prašome patikrinti dydžio diagramos, arba aprašymas, jūsų informacija.

2.Prašome leisti klaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

4.Jei turite kokių nors tyrimų su klausimų,nedvejodami kreipkitės į mus.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Panašūs produktai