Dideli Šviežių Produktų Laikymo Dėžutė Su Data, Šaldytuvas Nutekėjimo Krepšelį Organizatorius Daržovių, Vaisių, Daržovių Ir Virtuvė Organizacijos Konteineriai

€10.72

-24%

€14.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: maisto saugojimo konteineris rinkinys, šaldytuvo laikymas bin, maisto saugojimas, virtuvės skalbiniai saugojimas, virtuvės storag, bičių vaškas wrap, konteinerių organizacijos virtuvė, ika saugojimas, utensilio cozinha, talpos saugojimo.

Aprašymas:

Sandarinimo žiedas dizainas išlaiko šviežios/maisto klasės Medžiaga -Pagamintas iš aukštos kokybės maisto klasės saugos PET medžiaga, kuri gali veiksmingai atsispirti dėmes ir kvapus, 100% BPA-free.Tinka šaldytuvo laikymas, taip pat už sveiką iškylą šalis.

Šviežių produktų Saugojimo Konteinerius,- konteinerių sukurta su reguliuojama laikmatis, padėti išvengti broko, išlaikyti vaisius ir daržoves šviežius iki dviejų savaičių maksimalų šviežumą.

Atitverta Dizaino - Tai gaminti talpykla visi ateis su reguliuojamu kartus-gali, pertvaros, klasifikuojami saugojimo; Gali laikyti daugelio rūšių vaisiai ir daržovės, tokios kaip salotos, kopūstai, braškių, mėlynių ir kt., vietos taupymas, švarus ir ne kvapą.

Išlaikyti Jūsų Šaldytuvas Organizuotas - Mūsų šaldytuvas plastikinės dėžutės su dangteliais, yra pagaminti, kad suteikti jums patogu, higieniška ir kaina-draugiškas būdas pridėti daugiau struktūra, kaip jūs saugote savo daržoves ir maisto produktus, o padėti sumažinti netvarką sutvarkyti visus jūsų šaldytuvas essentials " lengvas būdas

Techniniai duomenys:

Produkto Kokybės Lygis : Maisto Laipsnio Konteineris

Medžiaga:PET

Savybės : Perdirbamas / Sveikas / Vienas Pakenčiamas

Temperatūros Diapazonas : -32°F Iki 158°F laipsniai/-35--70℃

Fahrenheit Spalva:geltona /pilka

Pakuotė:

Konteinerio*1

Pastabos:

Prašome leisti 1-3cm klaidų tikrasis matmuo dėl rankinis matavimas!Ačiū !

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš palikti neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės tarnauti jums .

Dėkojame už jūsų teigiamas grįžtamasis ryšys ir palaikymas, prašome nedvejodami pirkti!

TIKIMĖS, KAD JŪS TURITE GRAŽUS PIRKINIŲ!

Beje, jei jums patinka mūsų parduotuvėje, prašome įtraukti mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės.Jūs galite gauti mūsų Naują atvykimo ir Nuolaida informaciją laiku.

Temperatūros diapazonas -32°F Iki 158°F laipsnių/-35-70℃
Stilius Pastoracinės
Produkto kokybės klasė Maisto Laipsnio Konteineris
Savybės Perdirbamų / Sveikas / Vienas Pakenčiamas
Medžiaga Akrilo
Parama Dropshipping/Didmeninė/Mažmeninė/Greitas Pristatymas
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai