4Pcs / Set Kabina Galinių Durelių Skląstį Kabelių Remontas, Tinka Ford F Serijos F150 F250 F350 Rinkinys Atnaujinti Priedai

€1.83

-55%

€4.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: etiketė " ford f 350, vas m5, gaubtas liftas, kabelio durų, ssangyong vairas, kelionių organizatorius " ford f 350, f250, vairas padengti kuga, f150, durų užraktas ford.

Savybės:

1. Medžiaga: atnaujinimo dalys yra daugiausia pagaminti iš metalo, su nuostabiu spalvų ir paviršiaus atsparumas korozijai.

2. Aukšto tikslumo: jos buvo tikslumo apdorojimo, tinkamas svoris ir didelis mechaninis stiprumas.

3. Atnaujintas priedai: Modernizuotos priedai tinka priežiūra ir atnaujinimas, stiprus ištvermė, gera anti-rudenį rezultatus ir specialiuosius žmogiškas dizainas.

4. Pagerinti veiklos rezultatus: cab galinių durelių skląstį kabelis dalys gali pagerinti automobilių efektyvumą ir padidinti stabilumą.

5. Naudojimas: Puikiai tinka namo arba garaže remontuoti, taip pat komercinės van nuoma, vyriausybės ir privataus laivynų, automobilių dileriai ir kūno arba remonto dirbtuvėms.

Aprašymas:

Ši kabina galinių durelių skląstį kabelis dalys yra tiksliai apdirbtais, labai patikimos ir ilgaamžės, kuri yra skirta tiesiogiai puikiai priglundantys taisyti savo skaldytų durų rankena kabelis.

Techniniai duomenys:

Medžiagos: rūdims atsparus poliruoto aliuminio ruošiniai

Naudojimas: Atnaujinti priedai

Ilgis: 36mm

Viršaus skersmuo: 9mm

Pakuotė:

4 vnt./set * cab galinių durelių skląstį kabelis dalys

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Viršaus Skersmuo 9mm
Medžiaga rust-resistant polished billet aluminum
Prašymas Atnaujinti priedai
Modelio Numeris cab rear door latch cable parts
Kilmės KN(Kilmės)
Ilgis 36mm

Panašūs produktai