LED potvynių šviesos Dirbtinis Lotus Spalvinga Pakeistas Plaukiojantis Gėlių Lempos Vandens Baseinas, Norintys Šviesos Žibintai Šalis Tiekimo

€1.03

-44%

€1.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sūkurinė vonia, spa, baseinas krioklys, girlianda ant kaklo, baseinas stačiakampis, žalioji po vandeniu, lempa led, artilerijos genijus antgalis, led lemputė, lempos baseinas, kvarco lempos.

ICOCO LED Dirbtinis Lotus Spalvinga Pakeistas Plaukiojantis Gėlių Lempos Vandens Baseinas, Norintys Šviesos Žibintai Šalis Tiekimo

Savybės

Pagamintas iš vinilo, PVC ir nėra jokių cheminių, jis yra draugiškas aplinkai.Atsparus vandeniui ir gali plūduriuoti ant vandens.Puiki apdaila daro jūsų tvenkinys ir sodas atrodo elegantiškai ir energingas visą laiką.Be to, dekoravimo ir apšvietimo jūsų sodas, tvenkinys, ji taip pat gali dirbti kaip speciali norintys lempos.Plačiai naudojamas įvairių rūšių festivalis veikla, šventės ir pan.

Aprašymai

Aukštos modeliavimas dizaino, kad jis atrodo kaip tikras "lotus".Ryškus lotus išvaizdą su ryškių spalvų, RGB LED šviesos.Puiki dovana jūsų draugams.

Specifikacijos

Medžiaga: Vinilo, PVC Dydis: 17cm skersmens Spalva: Rožinė, Violetinė, Geltona

Pakuotė

1 x LED, Norintys Šviesos

Pastabos

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3cm nuokrypis.Ačiū!

Pagrindo Tipas 2G11
Įtampa 6V
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Prekės Pavadinimas ICOCO
Modelio Numeris LED, Norintys Šviesos
Elemento Tipas Žibintai
Kilmės KN(Kilmės)
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Korpuso Medžiaga ABS
Naudojimas ATOSTOGŲ
Maitinimo Šaltinis DC
Garantija Nėra
Sertifikavimo BMK
Prašymas tvenkinys
Apsaugos Lygis IP33
Savybės LED Dirbtinis Lotus

Panašūs produktai