Vasarą Cartoon Drabužių Berniuko, Drabužius, T-marškinėliai+šortai Vaikams Mergaitė Vaikams Laisvalaikio Drabužių Rinkiniai Trumpas Rankovės 2vnt Mados Kostiumas

€2.35

-44%

€4.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kūdikis ligoninėje apranga, medžiaga mergina, fantasias meninas infantil, kūdikis, berniukas, elegantiškas, bodysuit sexi, pakuotėje nustatyti kūdikių, petites baby girl, vaikas marškinėliai, kūdikio tėvo diena drabužių rinkinys, grupė vaikiški drabužiai.

Didmeninė ir dropshipping yra ir pasveikino ?Didmeninė,mes siūlome nuolaida nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informaciją apie usif jums prašymą.Kaip aš galiu mano sklypo?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: (Copiedto naršyklėje atidaryti)

Matavimo CM

Dydis(cm)

Top ilgis(cm)

Krūtinė(cm)

Kelnės(cm)

73

33

50

23

80

35

52

25

90

38

56

27

100

41

60

29

110

44

64

31

120

46

66

33

130

48

68

35 1.Prekės bus paskelbtas su sekimo numeriu per 2 darbo dienas po apmokėjimo yra baigtas arba PAŠALINTA.Ir mes seks jūsų Jntprojektai.lt adresu.Įsitikinkite, adresas iš Jntprojektai.lt jūs pateikta informacija yra teisinga.(Tuo pačiu metu, mes taip pat remiame EMS,DHL ir FedEx Express".Jei norite, kad didelius prekių kiekius ir mėgautis geriausia express paslauga, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimo.) 2. Pristatymo laikas(išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas): (1) Apie 8 20 darbo dienų: Australija, Kanada, Japonija, Malaizija, Pietų Korėja, Singapūras, UK, USA; (2) Apie 9 30 dienų: Prancūzija, Ispanija, Graikija, Norvegija, Švedija, Belgija, Airija, Vokietija; (3) Apie 10 45 dienų: visos kitos šalys; (4) Pristatymo laikas įvertintas ir negali būti 100% garantuotas ; 3. Mes sumokėjo visi pašto iki pristatymas.Be to, pardavėjas nėra atsakingas už bet kokio galimo importo mokesčius ar kitas muitų jūsų šalyje. 4. Prašome susisiekti su mumis dėl išaiškinimo, jei jūs nesutinkate su bet kuriuo iš sąlygų šiuo dokumentu pareiškė, šiame puslapyje prieš perkant bet ką.Perkant Jntprojektai.lt yra abipusiai įpareigojanti sutartis.Ačiū.

Spalva Kaip parodyta paveikslėlyje
Departamentas Pavadinimas Kūdikių
Uždaryti Tipas Megztinis
Amžius 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y
Audinio Tipas Broadcloth
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris C235A
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Rankovės Stilius Reguliariai
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Vest
Medžiaga MEDVILNĖS
Apykaklės O-Kaklo
Medžiagos Sudėtis MEDVILNĖS
Prekės Pavadinimas MUPLY
Stilius Atsitiktinis
Sezonas Vasaros
Lytis kūdikių unisex
Rankovės Ilgis(cm) trumpas
Elemento Tipas Rinkiniai
Modelio Tipas Laiškas
Suitable season Pavasario/Vasaros/Rudens

Panašūs produktai