1PCS Universaliųjų Automobilių Sėdynės Padengti Orui Bambuko neslidus Atvėsti Vasaros Pagalvėlės, Kilimėlis " Office Automobilio Sėdynės Valgomojo Kėdės, Sofa-A30

€3.88

-34%

€5.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: yzf 2007 pedalas.

1PCS Universaliųjų Automobilių Sėdynės Padengti Orui Bambuko neslidus Atvėsti Vasaros Pagalvėlės, Kilimėlis " Office Automobilio Sėdynės Valgomojo Kėdė, Sofa

Aprašymas

Pagalvėlės yra pagamintos iš natūralios medžiagos, vienodos spalvos, geros kietumas, gera poliravimo, sklandžiai ir be šerpetų, lygi ir švelni.Gražus apvadu technologija, gali veiksmingai užkirsti aukštos temperatūros oras ir mėgautis vėsioje vasaros!Jis tinka biuro kėdės, vairavimo ir kelionės, stalai ir kėdės, virtuvės, automobilių sėdynės, lėktuvai, šūpojošā kėdės ir susisiekimas pagalvėlės.

Funkcija

- Spalva: Kavos.

- Medžiaga: Sintetinės medžiagos.

- Dydis: 45 x 45 cm.

- Aukštos kokybės orui non-slip dugno medžiaga, non-slip, ekologišką, kietas, patogus, kvėpuojantis.

Dizainas: Paprastas ir madingas dizainas, produktas yra graži ir turtinga, kuris duoda mums vizualinį malonumą.Tuo pačiu metu, pagal poveikis medžiagos, mes galime jausti, kad šalta vasara.

- Pareigos: medžiaga yra kietas, patogūs ir orui, kuris gali veiksmingai užkirsti aukštos temperatūros ir mėgautis vėsa vasaros.

- Tinka: Už biuro, nėščios moterys, studentai, automobilių sėdynės pagalvėlės, sėdimas, biuro darbuotojams, vairuotojams, tinka daugeliui žmonių.

Specialios Funkcijos Atsparus Vandeniui, Pagrindinės Funkcijos, Šildymas
Taikoma Sezonas Keturis Sezonus
Nustatyti Gabalas 1
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas PVC

Panašūs produktai