Spalvotų Gėlių Nėrinių Cravat Siuvinėjimo Lankelio, Nėrinių Audinys Corsage Aplikacijos Už Nuotakos Suknelė Siuvimo Reikmenys Vestuvių Dekoras

€1.20

-11%

€1.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xsiaomi led.

DĖMESIO!!!

Jei įmanoma, prašome įsigyti daugiau nei $5 taip, kad mes galime išsiųsti siuntinį registruotu Kinija paštu aviopasts, todėl, kad mes galime patikrinti, siuntinių informacija.Pakuotės gali būti pristatytos per 30 dienų anksčiausiai, Jei jums nereikia pirkti daugiau nei $5, mes išsiųsti paketą, per įprastą logistikos, pristatymo laikas, nėra stabili, Jei jums nereikia pirkti daugiau nei $5, mes išsiųsti paketą, per įprastą logistikos, pristatymo laikas, nėra stabili, kartais daugiau nei 60 dienų.Ir logistikos informacija sklypas gali būti tik paklausė, kol jis palieka Kiniją.Jeigu tu negali priimti tai, prašome apsvarstyti pirkti (jūs galite pasirinkti ką nors iš mano parduotuvėje, prašome pabandyti viršyti $5, o tai yra gerai ir jums, ir mums, labai ačiū).

Produkto Vaizdas

Prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę.Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.

Produkto infor

Spalva: žr. nuotrauką Dydis: žr. paveikslėlį c2721 Kiekis: 1pcs Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Spalva galite pasirinkti
Produkto Tipas Nėriniai
Rinkinys Tipas No
Apdaila Nėriniai
Tipas Didmeninės No
Audinio Tipas Poliesteris
Funkcija Eco-Friendly
Technics Išsiuvinėti
Plotis 31cm
Prekės Pavadinimas clanroy
dydis 30*31cm (See the picture)
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Modelio Numeris c2721

Panašūs produktai